Over 123Optic

123Optic is de webshop voor het online bestellen van contactlenzen, vloeistoffen en oogverzorgingsproducten. Onze prijzen liggen tot 70% goedkoper dan bij de opticiens. Door slimme inkoop en te besparen op dure winkelpanden, bestel je jouw favoriete dag, week of maandlenzen een stuk voordeliger.

Wij hebben als filosofie dat we contactlenzen en lenzenvloeistoffen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk willen maken. Dit betekent echter niet dat we op service moeten inleveren. Wij luisteren goed naar de klant en bieden jouw favoriete lenzen zeer voordelig aan.

Behalve in Nederland en België is 123Optic actief in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland, Zwitserland, Denemarken en Spanje. Wij zijn gevestigd in Kruibeke en onze klantenservice is op werkdagen beschikbaar voor persoonlijke service en om al je vragen te beantwoorden.

De 5 voordelen van 123Optic

1. Originele merken

Dat je flink bespaart op lenzen en lenzenvloeistof, betekent niet dat je in hoeft te leveren op kwaliteit. Wij verkopen altijd 100% originele merken. De lenzen die je bij de opticien koopt komen van dezelfde producent. Op deze manier kunnen wij je garanderen dat onze contactlenzen van de hoogste kwaliteit zijn. Net als bij andere geneeskundige producten zijn onze contactlenzen gemarkeerd met unieke productcodes om te bewijzen dat het om originele merken gaat. 123Optic werkt nauw samen met internationaal erkende leveranciers waaronder Alcon, Bausch+Lomb,  CooperVision en Johnson & Johnson.

2. Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan originele merken contactlenzen, lenzenvloeistoffen en oogverzorgingsproducten. Daarnaast bieden wij daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, sferische lenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen, lenzenvloeistof en oogdruppels aan.

3. Lage prijzen

Door kosten te besparen op fysieke dure winkels en slim inkopen kunnen wij onze kosten laag houden. Dit berekenen we door in de uiteindelijke prijs, waardoor jij je lenzen tot wel 70% goedkoper koopt op 123Optic. Wij streven ernaar onze producten zo voordelig mogelijk aan te bieden.

4. Makkelijk bestelproces

Wij garanderen een snelle en gebruiksvriendelijke bestelservice. Om je de beste service aan te bieden maken wij ons bestelproces zo duidelijk, simpel en betaalbaar mogelijk. Bovendien staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te assisteren.

5. Snelle en betrouwbare levering

123Optic levert je bestelling per brievenbuspost zodat je lenzen zo snel mogelijk bij jou aankomen. Vanaf €75,- rekenen wij geen verzendkosten. Daaronder betaal je €3,90 voor verzendingen binnen Nederland en België.

Keuze van land en taal
Aan het laden...