03 270 37 12
Kleurlenzen

Heeft u altijd gedroomd van een andere of diepere oogkleur? Met kleurlenzen kunt u de kleur van uw ogen veranderen of benadrukken. Onze kleurlenzen kunt u met of zonder sterkte bestellen. Voor iedere oogkleur hebben wij intens gekleurde lenzen voor een stralende aanpassing. Of kleurlenzen die uw natuurlijke oogkleur accentueert. Ook zijn gekleurde lenzen bij een opticien vaak duur. Maar bij 123Optic vind je juist goedkope kleurlenzen met of zonder sterkte. 

Het effect van kleurlenzen is niet altijd even zichtbaar. Sommige kleuren ogen kunnen niet worden gedekt door kleurlenzen. In de praktijk kunnen gekleurde lenzen iets droger aanvoelen dan normale contactlenzen, omdat ze soms net wat dikker zijn. Wil je goedkope kleurlenzen bestellen? Dan ben je bij 123Optic aan het juiste adres. 

Goedkope kleurlenzen bestellen (ook met sterkte)

Er zijn verschillende merken die kleurlenzen aanbieden: Air Optix, Soflens, Freshlook, Queen’s en Adore.
  • Air Optix Colors kleurlenzen hebben de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid. Dankzij de unieke plasma oppervlaktechnologie wordt een glad oppervlak gecreeërd voor een goede bevochtiging. Verkrijgbaar met sterkte van -8.00 tot +6.00. Tevens behoren ze tot het rijtje goedkope kleurlenzen. 
  • Soflens Natural Colors zijn contactlenzen die vooral geschikt zijn voor mensen met van nature donkere ogen. De kleurlenzen zijn verkrijgbaar in 9 nuances die op elk oog verschillend is. Ook te koop met sterkte van -6.00 tot +0.00.
  • Freshlook Colorblends kleurlenzen bedoeld om de natuurlijke kleur van het oog te versterken. De verschillende kleurlaagjes geven een natuurlijke en aantrekkelijk kleur voor een intensievere impressie.
  • Freshlook Colors zijn kleurlenzen die zijn bedoeld om van nature donkere oogkleuren te veranderen. De contactlenzen zorgen voor een duidelijke en opvallende kleurverandering. Verkrijgbaar met sterkte van -8.00 tot +6.00.
  • Queen’s kleurlenzen zijn verkrijgbaar in 8 levendige kleuren. Ze zijn voorzien van 2 kleurlagen voor een intense blik. De contactlenzen dienen maandelijks vervangen te worden.
  • Adore kleurlenzen zijn 3 maandelijkse kleurlenzen. De contactlenzen zijn te koop in 7 natuurlijke kleuren. De kleurlenzen kunnen variëren afhankelijk van je natuurlijke oogkleur.

Hieronder zie je een korte video van de Air Optix Colors kleurlenzen, maar lees ook alles over contactlenzen voor speciale gelegenheden in onze blog:

Welkom bij 123Optic
Keuze van land en taal
Aan het laden...