• BRAND - Daily

Aosept

Aosept

De alles-in-één vloeistoffen van AOsept reinigen je lenzen grondig. De lenzenvloeistoffen zijn conserveermiddelvrij en dus ideaal voor mensen met gevoelige ogen. Let wel op: de reinigingsvloeistoffen van AOsept bevatten 3% waterstofperoxide. Gebruik de vloeistof dus nooit direct op het oog, maar lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing!

De fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) heeft een waterstofperoxide-oplossing gecombineerd met de HydraGlyde technologie voor de perfecte vloeistof. De AOsept Plus lensverzorging zorgt voor het reinigen, desinfecteren en neutraliseren van de lenzen en verwijdert tevens proteïnen. Een handig bewaardoosje wordt meegeleverd waarin de lenzen kunnen worden bewaard tijdens de reiniging. Deze conserveermiddelvrij desinfectievloeistof reinigt en desinfecteert dankzij de oppervlaktereiniger. De lenzenvloeistoffen van AOsept reinigen en onderhouden je lenzen en houden vocht vast voor gehydrateerde ogen. Kortom: optimaal comfort die de hele dag duurt.

De waterstofperoxide oplossing bevat geen conserveringsmiddelen en is ideaal voor lensdragers die snel last hebben van gevoelige ogen. De technologie verwijdert eiwitaanslag die op de lens zitten, zodat je altijd geniet van het scherpste zicht. Nadat je de lenzenvloeistof hebt gebruikt, zijn je lenzen perfect schoon en kun je ze zonder extra handelingen indoen.

Goedkope AOsept lenzenvloeistof kopen

Bij 123Optic kun je flink besparen op AOsept vloeistof. Voor goedkope AOsept reinigingsvloeistof ben je op onze website aan het juiste adres. Bestel je lenzen en bijbehorende lenzenvloeistof bij 123Optic voor de beste oogzorg en service tegen de beste prijs.

Let op! In de reinigingsvloeistoffen van AOSEPT zit 3% waterstofperoxide. Gebruik het product daarom nooit zomaar in het oog, maar lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing!

Keuze van land en taal
Aan het laden...