• BRAND - Daily

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb is één van de grootste en bekendste lensfabrikanten. Wereldwijd dragen miljoenen mensen de lenzen van deze lensfabrikant. De bekendste merken zijn PureVision en Soflens, maar ook Boston, EasySept, BioTrue, Renu en Ultra behoren tot ons assortiment. De producent produceert hoogwaardige producten van het beste materiaal en de nieuwste technieken.

De missie van Bausch & Lomb is See better. Live better. Oftewel: Beter zien. Beter leven. De producent zorgt voor optimaal zicht en bescherming van de ogen voor miljoenen mensen wereldwijd. Bausch & Lomb garandeert dus perfect draagcomfort in combinatie met scherp zicht.

Soorten Bausch & Lomb lenzen

De contactlenzen van Bausch & Lomb zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Bij de productie van de verschillende soorten lenzen wordt altijd gebruik gemaakt van het beste materiaal en de nieuwste technieken. Het zuurstofdoorlatende materiaal silicone hydrogel zorgt ervoor dat je de hele dag onbezorgd en comfortabel kunt genieten van scherp zicht. Bausch & Lomb produceert sferische-, torische-, multifocale en kleurlenzen. Hierbij kun je kiezen uit daglenzen en maandlenzen.

Bausch & Lomb merken

Bausch & Lomb is onderverdeeld in verschillende lens merken. Onze collectie bestaat uit PureVision, Soflens, EasySept, Boston, Renu, Biotrue en Ultra. Daarnaast vind je hier ook lenzenvloeistoffen, waaronder van Boston, Renu en Biotrue. Vind de perfecte lenzen en bijbehorende lenzenvloeistof en geniet de hele dag van scherp en helder zicht!

Goedkope Bausch & Lomb lenzen bestellen

Bausch & Lomb lenzen en lenzenvloeistof bestel je voordelig en eenvoudig op 123Optic. Bij 123Optic kun je flink besparen op daglenzen, maandlenzen en reinigingsvloeistoffen. Bestel hier je goedkope Bausch & Lomb lenzen en profiteer direct van ons voordeel.

Keuze van land en taal
Aan het laden...