• BRAND - Daily

Biotrue

Biotrue

Met Biotrue daglenzen en lenzenvloeistof heb je gegarandeerd scherp zicht en perfect comfort. De Biotrue OneDay daglenzen zijn zeer comfortabele contactlenzen die aan het einde van de dag weggegooid worden. Iedere dag begin je namelijk met een nieuw paar steriele lenzen. Hierdoor zijn de contactlenzen geschikt voor wie snel droge ogen heeft. De reinigingsvloeistof van Biotrue is ideaal voor het reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren van lenzen.

Soorten Biotrue lenzen

De contactlenzen van Biotrue zijn verkrijgbaar als sferische daglenzen, torische daglenzen en multifocale daglenzen.

De Biotrue Oneday daglenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde contactlenzen. De lenzen zijn gemaakt van een bio-geïnspireerd materiaal genaamd Hypergel. Dit materiaal imiteert de anti-uitdrogende werking van natuurlijke tranen en zorgt voor een hoog vochtgehalte van het oog. Zo geniet je gedurende de hele dag van optimaal draagcomfort. Bovendien zijn de lenzen voorzien van UV-block om de ogen te beschermen tegen uv-stralen van de zon. Let op: dit is geen vervanging voor de zonnebril.

Biotrue lenzenvloeistof verzorgt, reinigt, verwijdert eiwitaanslag, desinfecteert en spoelt de zachte contactlenzen tijdens het weken van de lenzen. Deze multi-purpose lenzenvloeistof werkt hetzelfde als je eigen ogen. De vloeistof houdt het oog op natuurlijke wijze gezond door bio-geïnspireerde innovaties toe te passen. Deze bio-geïnspireerde innovaties hebben betrekking op hoe het eigen oog werkt. Zo houdt het de traanproteïnen actief, bevat het een natuurlijke bevochtiger op het oog en imiteert de pH waarde van gezonde tranen.

Ook voor wie geen lenzen draagt, kan Biotrue de oplossing bieden. Biotrue bevochtigende oogdruppels verlichten gevoelige en branderige ogen. Uiteraard zijn de oogdruppels ook zeer geschikt voor lensdragers. Ook wanneer je geen lenzen draagt kun je last hebben van droge ogen. De Biotrue bevochtigende oogdruppels bieden dan uitkomst. Ze verlichten meteen gevoelige en branderige ogen en zorgen voor meer comfort.

Biotrue merken

De Biotrue collectie bestaat uit verschillende varianten lenzen waaronder Biotrue OneDay, Biotrue OneDay Multifocal, Biotrue OneDay Presbyopia, lenzenvloeistof en flight pack.

Goedkope Biotrue lenzen bestellen

Biotrue lenzen en lenzenvloeistof bestel je voordelig en eenvoudig op 123Optic. Bij 123Optic kun je flink besparen op daglenzen en reinigingsvloeistoffen. Bestel hier je goedkope Biotrue lenzen en profiteer direct van ons voordeel.

Keuze van land en taal
Aan het laden...