• BRAND - Daily

Boston

Boston

Boston is een merk lenzenvloeistof van producent Bausch & Lomb. Het Amerikaanse Bausch & Lomb heeft als doel dat je door beter zicht ook beter leeft. Dit bereiken zij al jaren door het ontwikkelen van de meest vooruitstrevende lenzen, lenzenvloeistoffen en andere toebehoren. Lenzenvloeistof gebruik je in combinatie met weeklenzen of maandlenzen. Met lenzenvloeistof maak je je lenzen grondig en eenvoudig schoon, zodat je elke dag weer kunt genieten van scherp en helder zicht.

Soorten Boston lenzenvloeistoffen

Boston Simplus all-in-one lenzenvloeistof en Boston Advance cleaner houden harde lenzen schoon en comfortabel.

De all-in-one lenzenvloeistof Boston Simplus is een multifunctionele vloeistof die vormstabiele lenzen reinigt en desinfecteert. Deze lenzenvloeistof verwijdert tevens de aanslag op harde contactlenzen. De vloeistof spoelt de lenzen schoon en verwijdert vuil van de lens. De vloeistof werkt verzachtend voor je ogen. Kortom, een multifunctioneel middel.

De Boston Advance Cleaner kun je gebruiken om hardnekkige vuilafzetting te voorkomen. De cleaner maakt deel uit van de twee-staps schoonmaakroutine voor harde lenzen. Boston Advance Cleaner verwijdert vuil, gruis en oneffenheden op de lenzen. De tweede stap van de schoonmaakroutine is het desinfecteren van de lenzen waarbij de bacteriën en micro-organismen worden gedood.

Goedkope Boston lenzenvloeistoffen bestellen

Boston lenzenvloeistof voor harde lenzen bestel je voordelig en eenvoudig op 123Optic. Bij 123Optic kun je flink besparen op daglenzen, maandlenzen en reinigingsvloeistoffen. Bestel hier je goedkope Boston lenzenvloeistof en profiteer direct van ons voordeel.

Keuze van land en taal
Aan het laden...