• BRAND - Daily

Clariti

Clariti

CooperVision Clariti is 's werelds eerste en enige familie van siliconen hydrogel, dagelijkse contactlenzen voor eenmalig gebruik. Siliconen hydrogel lenzen zijn een gezonder alternatief voor hydrogel daglenzen. Dat komt omdat ze meer zuurstof doorlaten naar je hoornvliezen dan normale hydrogel lenzen.

Silicone hydrogel creëert een zeer ademende lens die wittere, heldere ogen bevordert en het helpt jouw ogen gezond te houden. Of je nu bijziend of verziend bent, astigmatisme of presbyopie hebt, Clariti heeft je gedekt.

Uitstekend comfort de hele dag door

Alle Clariti daglenzen hebben een hoog watergehalte, een belangrijke functie voor comfort. De WetLoc technologie maakt het mogelijk. Het WetLoc proces creëert een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen aantrekt en bindt aan het lens oppervlak, zodat je ogen gedurende de dag vochtig en je lenzen comfortabel blijven.

Vraag jouw oogspecialist naar de gezonde voordelen en het dagelijks gemak van Clariti lenzen, 's werelds eerste en enige familie van siliconen hydrogel dagelijkse contactlenzen voor eenmalig gebruik.

Bestel Clariti contact lenzen

Clariti lenzen passen bij elke levensstijl en elke activiteit. Ze geven je een perfect zicht en ultiem comfort. Bestel online Clariti lenzen van CooperVision bij 123Optic en verzeker jezelf van de beste prijs en kwaliteit!

Keuze van land en taal
Aan het laden...