• BRAND - Daily

Frequency

Frequency

Frequency 55 lenzen worden geproduceerd door CooperVision. Ondanks de scherpe prijs bieden de lenzen draagcomfort en een scherp zicht. De maandlenzen zijn zeer geschikt voor dragers met licht astigmatisme.

De asferische frequency 55 contactlenzen bieden een scherp zicht doordat ze licht naar een brandpunt aan de achterkant van je oog leiden in plaats van alleen in een algemeen gebied. Dankzij het asferische ontwerp kun je meer diepte zien en wordt de resolutie van je beeld nog beter.

Voor optimaal gebruik, combineer je de lenzen van Frequency met een van onze lenzenvloeistoffen. Zo ben je er van verzekerd dat je iedere dag schone, gereinigde contactlenzen hebt.

Voordelen van Frequency 55 Aspheric lenzen

De Frequency 55 Aspheric contactlenzen zijn voorzien van de UltraSync-techniek. Dit zorgt ervoor dat elke lens een perfecte rand heeft en dus stabieler en veiliger op je oog zit. Gezien het maandlenzen zijn dienen ze elke avond gereinigd te worden met lenzenvloeistof. Deze contactlenzen van CooperVision hebben een aantal bijzondere kenmerken:

  • Geschikt voor mensen met oogafwijkingen
  • Verbeterde technologie die diepte visie biedt
  • Voorzien van UltraSync-techniek zodat de lens veilig op het oog ligt
  • Maandlenzen: 30 dagen ongestoord lenzen dragen

Goedkope Frequency lenzen kopen

Bij 123Optic kun je flink besparen op Frequency contactlenzen. Voor goedkope Frequency lenzen ben je op onze website aan het juiste adres. Bestel je lenzen en bijbehorende lenzenvloeistof bij 123Optic voor de beste oogzorg en service tegen de beste prijs.

Keuze van land en taal
Aan het laden...