• BRAND - Daily

Freshlook

Freshlook

Freshlook lenzen zijn gekleurde contactlenzen geproduceerd door Alcon. De kleurlenzen corrigeren je ogen terwijl ze je natuurlijke oogkleur veranderen of versterken. Voor iedere oogkleur heeft Freshlook een bijpassende kleur. Let op: de oogkleur is afhankelijk van je eigen oogkleur.

Soorten Freshlook lenzen

Met de kleurlenzen van Freshlook kun je je oogkleur afwisselen. De gekleurde lenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen en maandlenzen met of zonder sterkte. Je kunt de gekleurde contactlenzen ook bestellen zonder sterkte.

Freshlook merken

Het assortiment van Freshlook bestaat uit Freshlook Dimensions en Freshlook Colorblends.

Freshlook Dimensions kleurlenzen zijn voorzien van een gekleurde irisring die je ogen net iets meer diepte geeft. De kleurlenzen zijn geschikt voor wie van nature al een lichtere oogkleur heeft. De maandlenzen dienen elke avond schoongemaakt te worden, om ze de volgende dag opnieuw te gebruiken. De Freshlook Dimensions zijn verkrijgbaar in drie kleuren zonder sterkte: carribean aqua, pacific blue en sea green.

Freshlook Colorblends zijn een variant kleurlenzen om een van nature donkere oogkleur te veranderen. De Colorblends hebben drie kleurlagen en een donkerdere ring rond de iris die je oogkleur versterkt en een aantrekkelijke kleur geeft. De lenzen zijn maandelijkse contactlenzen die je met sterkte kunt bestellen. Met 12 kleuren waar je uit kunt kiezen heb je dus altijd een kleur die bij je past.

Freshlook 1 Day Color lenzen van Alcon (voorheen Ciba Vision) zijn gekleurde daglenzen die uitermate geschikt zijn voor mensen die af en toe een andere oogkleur willen. De Freshlook 1 Day Colorblends zijn beschikbaar in vier kleuren: blauw, grey, green en pure hazel.

Goedkope Freshlook kleurlenzen bestellen

Bestel voordelig en eenvoudig je kleurlenzen op 123Optic. Bij 123Optic kun je flink besparen op lenzen en lenzenvloeistoffen. Voor goedkope kleurlenzen ben je op onze website aan het juiste adres. Bestel je contactlenzen bij 123Optic en profiteer direct van ons voordeel.

Keuze van land en taal
Aan het laden...