• BRAND - Daily

Queen's

Queen's

Met de kleurlenzen van Queen’s kun je je look subtiel of totaal veranderen. De gekleurde lenzen van Queen’s zijn hydrogel maandlenzen van de Italiaanse fabrikant Soleko. Dankzij de jarenlange ervaring van de fabrikant bieden de kleurlenzen hoogwaardig draagcomfort. De contactlenzen zijn verkrijgbaar in 8 betoverende kleuren. Maandlenzen dienen maandelijks vervangen te worden. Dit betekent dat de lenzen elke avond goed gereinigd moeten worden met lenzenvloeistof om te genieten van schone en frisse lenzen.

Soorten Queen’s lenzen

De contactlenzen zijn te bestellen als sferische lenzen, torische lenzen en multifocale lenzen met en zonder sterkte. Ons assortiment bestaat uit Queen’s Solitaire en Queen’s Trilogy. Solitaire kleurlenzen zijn ontwikkeld om drie maanden gedragen te worden. De kleurtonen zijn diep intens, maar geven tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling. Queen’s Solitaire is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De Trilogy kleurlens zorgt dankzij de drie afzonderlijke kleurtonen in de lens voor een elegante uitstraling. Ook deze lens is beschikbaar in acht kleuren.

Goedkope Queen’s kleurlenzen kopen

Online en in allerlei feestwinkels worden er verschillende kleurlenzen verkocht. Helaas zijn deze niet allemaal even goed voor je ogen. Oogirritaties kunnen hierdoor optreden. Bij 123Optic ben je verzekerd van veilige lenzen voor je ogen. Bovendien kun je bij 123Optic flink besparen op kleurlenzen. Voor goedkope Queen’s kleurlenzen ben je op onze website aan het juiste adres. Bestel je lenzen en bijbehorende lenzenvloeistof bij 123Optic voor de beste oogzorg en service tegen de beste prijs.

Keuze van land en taal
Aan het laden...