• BRAND - Daily

Soflens

Soflens

Soflens contactlenzen worden gefabriceerd door de bekende Bausch & Lomb. Soflens lenzen zijn zeer geschikt voor dragers die snel last hebben van gevoelige ogen. Dankzij het zuurstofdoorlatende materiaal waarvan de lenzen zijn gemaakt blijven je ogen de hele dag gehydrateerd. Zo kun je zonder irritaties de lenzen met gemak de hele dag dragen.

De contactlenzen worden vaak aangeraden als instapmodel voor beginnende lensdragers. Dit komt door de korte gewenningstijd van de lenzen. Al direct na het inzetten van de lenzen merk je niet meer dat je ze in hebt.

Soorten Soflens lenzen

Bausch & Lomb produceert sferische-, torische-, multifocale- en kleurlenzen voor Soflens. Hierbij kun je kiezen uit daglenzen en maandlenzen. De lenzen bieden hoog draagcomfort en haarscherp zicht.

Soflens merken

De Soflens collectie van Bausch & Lomb bestaat uit verschillende typen lenzen waaronder Soflens Daily Disposable, Soflens 38, Soflens 59, Soflens Toric en Soflens Multifocal. Dankzij het uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld de geschikte lenzen voor je ogen.

De daglenzen van Soflens bieden de hele dag een hoog comfortniveau. De lenzen zijn dun en voorzien van ComfortMoist Technologie - een combinatie van een dunne lens en langzaam vrijkomend verpakkingsvloeistof. Daglenzen zijn zeer makkelijk te gebruiken, omdat je ze gewoon weer weggooit.

De maandlenzen van Soflens bieden eveneens een zeer hoog draagcomfort. De lenzen kunnen 30 dagen achter elkaar gedragen worden. Het eiwitbestendige lensoppervlak voorkomt dat de lens vuil wordt. Indien je de juiste lenzenvloeistof gebruikt, kun je iedere ochtend weer genieten van perfect gereinigde lenzen voor een scherp zicht.

Bovendien zijn de Soflens lenzen ook verkrijgbaar als gekleurde maandlenzen. De kleurlenzen zijn perfect om je oogkleur intenser te doen lijken. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren met of zonder correctie.

Goedkope Soflens lenzen bestellen

Bestel voordelig en eenvoudig je contactlenzen op 123Optic. Bij 123Optic kun je flink besparen op daglenzen, maandlenzen en lenzenvloeistoffen. Voor goedkope Soflens lenzen van Bausch & Lomb ben je op onze website aan het juiste adres. Bestel je contactlenzen bij 123Optic en profiteer direct van ons voordeel.

Keuze van land en taal
Aan het laden...