03 270 37 12
Lenzenvloeistof
Lenzenvloeistof gebruik je voor het dagelijks onderhouden en schoonmaken van maandlenzen en weeklenzen. Lenzen reinigingsvloeistof is zo samengesteld dat deze de lenzen desinfecteert en schoonmaakt. Opgebouwd eiwitaanslag wordt verwijderd, zodat je iedere dag opnieuw kunt genieten van frisse lenzen en uiterst scherp zicht. Het is belangrijk dat de lenzenvloeistof geschikt is voor de contactlenzen die je draagt. Controleer dit dus altijd goed van tevoren en wees er zeker van dat je niet allergisch bent voor een van de bestanddelen van de vloeistof. Hieronder ons assortiment lenzenvloeistof en oogdruppels.

Dagelijkse reiniging voor comfortabel zicht

Alleen wanneer je dagelijks je maandlenzen of weeklenzen grondig schoonmaakt met een goede lenzenvloeistof, kun je contactlenzen op een gezonde en comfortabele maner kunnen dragen. Een goede lenzenvloeistof maakt niet alleen je lenzen schoon, maar desinfecteert en onderhoudt je lenzen ook. Opgebouwde eiwitten en vuil aanslag verwijder je eenvoudig met het juiste onderhoudsmiddel, waardoor je iedere dag gegarandeerd een frisse blik met scherp zicht hebt!

Passende lenzenvloeistof

Lenzen schoonmaken doe je met een passende lenzenvloeistof. Er zijn verschillende soorten lenzenvloeistof. Zo zijn er alles-in-een-vloeistof die je gebruikt voor reinigen en spoelen. Ook zijn er losse lenzenvloeistoffen te bestellen die je alleen gebruikt voor reinigen of alleen spoelen. Daarnaast kan je ook een Peroxide lenzenvloeistof bestellen. In deze vloeistof laat je de lenzen een paar uur staan en voordat je de lenzen in doet, moeten ze altijd geneutraliseerd worden.

Niet iedere lenzenvloeistof is geschikt voor ieder type lens of voor iedereen geschikt. Soms kun je allergisch zijn voor bepaalde bestanddelen in een reinigingsvloeistof. Overleg daarom altijd met je opticien of oogzorgspecialist, voordat je overstapt op een nieuwe lensvloeistof.

Verschillende soorten lenzenvloeistof

Bij 123Optic kan je verschillende lenzenvloeistoffen kopen die je contactlenzen schoonmaken, onderhouden of je ogen meer hydratatie geven. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

Alles-in-1-lenzenvloeistof
Met de alles-in-1-lenzenvloeistof hoef je maar 1 product aan te schaffen voor het reinigen en desinfecteren van je contactlenzen. Je gebruikt deze vloeistof om je contactlenzen in te weken, maar ook als spoeling. De ReNu van Bausch & Lomb is een hele populaire alles-in-1-lensvloeistof.

Peroxide vloeistof
Je hebt 1 of 2 stappen Peroxide lenzenvloeistof. Je dient deze vloeistof altijd te neutraliseren en is niet direct op de lens te gebruiken.

Oogdruppels
In ons assortiment lenzenvloeistof hebben we ook oogdruppels. Oogdruppels kunnen je ogen extra comfort geven wanneer deze droog of vermoeid aanvoelen.

Lenzenvloeistof bestellen bij 123Optic

123Optic heeft voor jou de beste lenzenvloeistof! Bespaar flink op lenzenvloeistof en contactlenzen.
Welkom bij 123Optic
Keuze van land en taal
Aan het laden...