03 270 37 12
Silicone Hydrogel lenzen

De Silicone Hydrogel lenzen zijn een nieuw type zachte lenzen, die veel meer zuurstof doorlaten naar het oog dan normale contactlenzen doen. Dit komt door de samenstelling van de lens. In de praktijk betekent dit dat Silicone Hydrogel lenzen langer meegaan en dat u veel minder last zult hebben van droge ogen. Daarnaast is de kans op infecties een stuk kleiner met deze contactlenzen. Hieronder treft u ons assortiment Silicone Hydrogel lenzen aan.
 

Verschillende merken Silicone Hydrogel lenzen

De meest populaire merken hebben tegenwoordig wel silicone hydrogel lenzen in hun assortiment. En of je nu een hele sterke afwijking of niet hebt, er zijn passende silicone lenzen voor. Silicone lenzen zijn er als maandlenzen, weeklenzen en daglenzen. Ook kun je multifocale silicone hydrogel lenzen en torische silicone hydrogel lenzen bij ons bestellen. 

  

Voordelen van Silicone Hydrogel lenzen

Iedere lens die je op het oog plaatst vermindert de toevoer van zuurstof naar het oog. Dit kan voor een aantal complicaties zorgen. Droge en rode ogen zijn vaak het gevolg, maar als je oog langdurig te weinig zuurstof krijgt, kunnen de gevolgen nog veel groter en erger zijn. Het grootste voordeel van een silicone hydrogel contactlens is dan ook dat deze veel meer zuurstof doorlaat. Hierdoor wordt lenzen dragen een stuk comfortabeler en gezonder.
Daarnaast houden ze ook meer vocht vast en dit maakt de weg open voor nieuwe mogelijkheden:
• Extended wear: Je kan bepaalde Silicone Hydrogel lenzen tot wel zes dagen onafgebroken dragen.
• Tot 30 dagen voordat je nieuwe lenzen moet aanschaffen.
• Verbeterd comfort en prestaties
• Zowel in daglenzen, weeklenzen als maandlenzen beschikbaar!
• Raken minder snel vervuild, daardoor lang comfortabel te dragen.

Silicone Hydrogel lenzen bestellen

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar Silicone Hydrogel lenzen? Of heeft je opticien je deze lenzen voorgeschreven? Als je niet teveel wilt betalen, dan kun je het beste silicone Hydrogel lenzen bestellen op 123Optic.com. We hebben Siliconde Hydrogel daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. De lenzen worden meestal al de volgende dag geleverd.

Heb je vragen over het online kopen van Silicone Hydrogel lenzen? Dan kun je gerust met ons contact opnemen! Je kunt hierboven eenvoudig en voordelig Acuvue Silicone Hydrogel contactlenzen bestellen. Bekijk ook eens de vele andere merken en soorten lenzen.
Welkom bij 123Optic
Keuze van land en taal
Aan het laden...