Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

ClearVision Oxygen Extra UV6 lenzen

Waardering:
95% of 100
ClearVision Oxygen Extra UV (6 lenzen) is een sferische maandlens die voorzien is van een goede UV-filter en een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Je ogen krijgen zo genoeg zuurstof en blijven hierdoor langdurig gezond. Doordat de Clearvision Oxygen Extra UV maandlenzen gemaakt zijn van het silicone hydrogel lensmateriaal, ben je verzekerd van comfort. Contactlenzen van ClearVision zijn exclusief verkrijgbaar bij 123Optic.
€ 19,90
SKU
P000000272

Productomschrijving

ClearVision Oxygen Extra UV (6 lenzen)

ClearVision Oxygen Extra UV zijn maandlenzen, speciaal ontwikkeld voor mensen die veel waarde hechten aan draagcomfort. Bij het ontwerp van de lens is gebruik gemaakt van een innoverende formule. Daarnaast zijn de lenzen gemaakt van het silicone hydrogel lensmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de lenzen een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid hebben. Zo blijven je ogen langdurig fris en gezond. Dankzij de innoverende formule, geniet je altijd van helder en scherp zicht. De lenzen zijn voorzien van een lichte hanteringstint, waardoor ze ook nog makkelijk in gebruik zijn.

UV-filter voor oogbescherming

ClearVision Oxygen Extra UV maandlenzen bevatten een ingebouwde UV-filter. Je ogen zijn door de filter goed beschermd tegen schadelijke zonnestralen en schitteringen. Let op! De lenzen dienen niet als vervanging voor zonnebrillen. Lenzen bedekken namelijk niet het gehele oogoppervlak.

ClearVision Oxygen Extra UV (6 lenzen) bestellen

Bestel ClearVision Oxygen Extra UV (6 lenzen) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123Optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Ontdek ons ruime aanbod. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen snel en goedkoop kunnen leveren.

Specifications

Meer informatie
Verpakking:6 Lenzen
UV Bescherming:Ja
Watergehalte:47,00 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid:150,00
Merk:ClearVision
Submerk:Oxygen Extra
Lenstype:Sferisch
Draagtijd:Maandlenzen
Silicon Hydrogel?:Silicone Hydrogel

Reviews

Totaal: Waardering:
95% of 100
Schrijf je eigen review >

Vragen