Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

Oxysept 1 Step Tabletten12 stuks

Waardering:
93% of 100
Oxysept 1 Step tabletten (12 stuks) van AMO zijn tabletten die je kunt gebruiken voor het neutraliseren van je contactlenzen. De tabletten zijn bedoeld om in combinatie met Oxysept 1 Step lenzenvloeistof te gebruiken. Samen zorgen de producten voor ultiem draagcomfort van je lenzen.
€ 8,90
SKU
L000000056
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

Productomschrijving

Oxysept 1 Step tabletten (12 stuks)

Oxysept 1 Step tabletten (12 stuks) zijn neutralisatietabletten bedoeld voor het neutraliseren van zachte lenzen. Voor het beste resultaat, raden wij aan de tabletten in combinatie met Oxysept 1 Step lenzenvloeistof te gebruiken. De tabletten bevatten een peroxide-neutralisator, zodat de lenzen eerst goed gereinigd worden en pas later geneutraliseerd worden.

Je combineert de Oxysept 1 Step lenzenvloeistof met een Oxysept 1 Step tablet, door de twee producten samen te voegen in een lenzenhouder. Vervolgens leg je je lenzen 6 uur lang in de lenzenhouder. Na 6 uur zijn je lenzen weer brandschoon, gereinigd, geneutraliseerd en fris!

Advies van de opticien

Wanneer je voor het eerst gebruik wilt maken van Oxysept 1 Step tabletten, is het verstandig om alvorens contact op te nemen met een oogspecialist of opticien. Iedereen kan namelijk anders reageren op bepaalde reinigingsproducten.

Oxysept 1 Step tabletten (12 stuks) bestellen

Bestel Oxysept 1 Step tabletten (12 stuks) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123Optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen en reinigingsproducten snel en goedkoop kunnen leveren!

Specifications

Meer informatie
Verpakking:Tabletten
Vloeistof Type:Proteïne Tabletten
Vloeistof voor:Zachte lenzen
Houdbaarheid:2 Maanden
Samenstelling:Hydrogen Peroxide - 3.0%, Catalase (0.1mg/tablet)
Fabrikant:Johnson & Johnson
Merk:Acuvue

Reviews

Totaal: Waardering:
93% of 100
Schrijf je eigen review >

Vragen