Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 75
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 75
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

Ultrazyme Tabletten10 stuks

Waardering:
90% of 100
Ultrazyme (10 tabletten) zijn reinigstabletten van AMO die ontwikkeld zijn om harde lenzen (vormstabiele lenzen) snel te reinigen. De tabletten kunnen eens per week gebruikt worden en zullen de lenzen al in 15 minuten reinigen en desinfecteren. Met deze tabletten zullen je lenzen langer meegaan doordat ze schoon en gehydrateerd blijven.
€ 14,90
SKU
L000000066
Voor 19:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Productomschrijving

Ultrazyme Tabletten (10 stuks)

Ultrazyme tabletten zijn reinigingstabletten voor harde, vormstabiele contactlenzen. Het pakket bevat 10 tabletten en zijn ideaal om eiwit van de lens mee te verwijderen. De tabletten kunnen wekelijks gebruikt worden om de lenzen te reinigen en desinfecteren. Hierdoor zullen de lenzen langer meegaan en ervoor zorgen dat de lenzen helder blijven.

Advies van contactlensspecialist

Gebruik niet zomaar Ultrazyme reinigingstabletten. Om een goede reiniging te vinden voor je contactlenzen, is het altijd verstandig om vooraf contact op te nemen met een oogspecialist of opticien. Daarnaast is het belangrijk om voor gebruik de bijsluiter te lezen. Verkeerd gebruik kan namelijk irritaties veroorzaken.

Ultrazyme tabletten (10 stuks) bestellen

Bestel Ultrazyme tabletten (10 stuks) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123Optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen en reinigingsproducten snel en goedkoop kunnen leveren!

Specifications

Meer informatie
Verpakking:Tabletten
Vloeistof Type:Proteïne Tabletten
Vloeistof voor:Zachte lenzen
Fabrikant:Johnson & Johnson
Merk:Acuvue

Reviews

Totaal: Waardering:
90% of 100
Schrijf je eigen review >

Vragen