+49 (0)69 66 77 8 90 80
Menicare PURE Sparset

Menicare PURE Sparset 3x250ml

55rating(6 Beurteilungen)
Zurück nach:Linsenflüssigkeit

De Menicare PURE lenzenvloeistof (250ml) van Menicon is een all-in-one vloeistof voor alle harde, vormvaste lenzen. Menicare Pure is geschikt voor het reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren van alle vormvaste contactlenzen. De vloeistof is ontwikkeld met een natuurlijk conserveermiddel dat veel milder is voor het oog. Lenzen worden in een handomdraai grondig gereinigd. 

Preis:
€42,90(€56,00 / liter)
Anzahl:
Erwartete Lieferzeit:2 - 6 Tag(e)
14 Tage Rückgaberecht
Originalmarken
Kostenlose Lieferung ab €99.00
besonders günstig
Beschreibung

Menicare Pure lenzenvloeistof

De Menicare Pure vloeistof reinigt, desinfecteert, spoelt en bewaart alle harde (vormstabiele) contactlenzen. De vloeistof is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals het conserveermiddel Polylysine, waardoor de multi-purpose vloeistof milder is voor het oog. Menicare Pure biedt ultieme reiniging van harde contactlenzen. Het reinigen van de lenzen duurt slechts 30 minuten. 

Optimale bevochtiging van het oog

De de unieke samenstelling van Menicare Pure lenzenvloeistof zorgt voor een betere bevochtiging. Zo ervaar je geen droge ogen tijdens het dragen maar juist hele comfortabele en frisse ogen.

Voordelen van Menicare Pure

  • Makkelijk in gebruik
  • Ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten
  • Grondige reiniging
  • Betere bevochtiging van het oog
  • Milder voor het oog

Advies van opticien

Voordat je een nieuwe lenzenvloeistof bestelt, raden we je aan om contact op te nemen met je opticien of oogspecialist. De opticien of oogspecialist kan je raad geven over welke producten het beste bij je ogen en lenzen passen. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen gevoelig zijn, irritatie of andere klachten veroorzaken. 

Menicare Pure (3 x 250ml) bestellen op 123Optic

Bestel Menicare Pure (3x250 ml) lenzenvloeistof goedkoop en gemakkelijk op onze website 123optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service! Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je er verzekerd van dat wij jouw favoriete lenzen snel & goedkoop kunnen leveren!

Spezifizierung
Beurteilungen
Beurteilungen:5rating6 reviewsBeurteilung abgeben
4

I've been using this product for quite a while now. It's a good all in one lens solution package. Would buy it again.

5

Op 123Optic zijn lenzen en lenzenvloeistoffer vaak goedkoper dan bij de concurrent, dat maakt het aantrekkelijk om op 123Optic te bestellen en ik moet toegeven dat ik nog nooit ben teleurgesteld.

5

Goede lenzenvloeistof en fijn dat ik het zo'n groot voordeelpakket kan bestellen. Scheelt in de kosten en gaat lekker lang mee.

5

The promo package was delivered fast. Great service. Would definitely recommend 123Optic.

4

Hoppa, meteen even een voordeel package inslaan. Handig!

4

Fantastic price/quality comparison.

 
Willkommen bei 123Optic
Wählen Sie ein Land und Sprache
Lädt...