+49 (0)69 66 77 8 90 80
Menicon Progent

Menicon Progent 10x5ml

55rating(10 Beurteilungen)
Zurück nach:Linsenflüssigkeit

Menicon Progent (10x5 ml) is een lenzenvloeistof die intensief harde en vormvaste contactlenzen reinigt. Deze vloeistof is ontwikkeld om eiwitaanslag op de lenzen te verwijderen. Het zal de lenzen intensief reinigen en desinfecteren zodat er weer helder zicht is.

Preis:
€12,90(€240,00 / liter)
Anzahl:
Erwartete Lieferzeit:2 - 5 Tag(e)
Originalmarken
Kostenlose Lieferung ab €75,-*
besonders günstig
NEU: Vorteilpackung! Menicon Progent
Beschreibung

Menicon Progent (10x5 ml)

Menicon Progent (10x5 ml) is een lenzenvloeistof die harde en vormvaste lenzen intensief reinigt en desinfecteert. Met het gebruik van deze reiniger zal er geen last meer zijn van eiwitaanslag op de lenzen en is er weer schoon en helder zicht. Menicon Progent zorgt voor de optimale verzorging van de lenzen.

Opticien raadplegen

Het verschilt per persoon welke lenzenvloeistof er bij iemand past. Daarom is het altijd verstandig om contact met een opticien of optometrist op te nemen om erachter te komen of deze lenzenvloeistof goed aansluit bij de ogen en de lenzen.

Menicon Progent (10x5 ml) bestellen

Bestel Menicon Progent (10x5 ml) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen en vloeistoffen snel en goedkoop kunnen leveren!

Spezifizierung
Produzent :Menicon
Flüssigkeitskategorie :Cleaner
Linsenflüssigkeit für :Harte Linsen

Video: Menicon Progent


Menicon Progent (10x5 ml) is een lenzenvloeistof die intensief harde en vormvaste contactlenzen reinigt. Deze vloeistof is ontwikkeld om eiwitaanslag op de lenzen te verwijderen. Het zal de lenzen intensief reinigen en desinfecteren zodat er weer helder zicht is.

Beurteilungen
Beurteilungen:5rating10 reviewsBeurteilung abgeben
5

Inderdaad stukken goedkoper op 123Optic dan bij de opticien. Snel geleverd.

5

I recommend ordering at 123Optic because it's very cheap and their delivery is very fast

5

Fijne lenzenvloeistof van Menicon.

4

Well-priced, good service and quality

5

Goed product. Goedkoop, snel geleverd en betrouwbare site 123Optic.

4

Good protein removal product

4

Bij eyewish te koop

5

Werkt al jaren zeer goed, moet wel altijd menicare erbij hebben. Een tip voor de leverancier; verkoop deze en menicare plus in een combi-pakket!

5

Deze lenzenvloeistof is voor mijn harde lenzen echt ideaal! Gebruikte eerst lenzenvloeistof van de drogisterij, maar deze maakt echt veel beter schoon! Waardoor mijn lenzen prettiger zitten

5

Durf nog niet mijn harde lenzen via het web te bestellen, maar wel de vloeistof (is ook stukken goedkoper). IK bestel altijd deze met de menicare plus vloeistof.

 
Willkommen bei 123Optic
Wählen Sie ein Land und Sprache
Lädt...