+49 (0)69 66 77 8 90 80
Menicon Progent

Menicon Progent 10x5ml

55rating(6 Beurteilungen)

De Menicon Progent (10x 5ml) is een geschikte lenzenvloeistof om proteïne te verwijderen, het intensief reinigen en het desinfecteren van bijna alle typen van harde vormstabielen contactlenzen.

Preis:
€12,90(€240,00 / liter)
Anzahl:
Erwartete Lieferzeit:2 - 5 Tag(e)
Originalmarken
Kostenlose Lieferung ab €99.00
besonders günstig
NEU: Vorteilpackung! Menicon Progent
Beschreibung

Menicon Progent (10x 5ml)

Menicon Progent zorgt voor een extra reiniging van harde contactlenzen en jaarlenzen. De lenzenvloeistof Menicon Progent is een alles-in-een vloeistof. Het is een product die voor harde/ vormvaste lenzen dragers niet meer is weg te denken uit het badkamerkastje! De Menicon Progent vloeistof bestaat uit verschillende onderdelen. De onderdelen zorgen voor een optimale verzorging van de lenzen en maken de lenzen hygiënisch schoon.

Is het een match?

De Menicon Progent lenzenvloeistof moet passen bij je ogen. Het is daarom raadzaam om een opticien of optometrist te bezoeken voordat je een nieuwe vloeistof probeert. Elk persoon reageert anders op de vloeistoffen. De Medicon Progent 10x 5ml lenzenvloeistof desinfecteert, reinigt en zorgt voor een hygiënische behandeling van dag-, week- en maandlenzen. Lees vooraf altijd de gebruiksaanwijzing, hierin staat duidelijk hoe je de lenzenvloeistof moet gebruiken. Daarnaast vind je ook nuttige tips voor lenzendragers in de bijsluiter.

De Menicon Progent bestellen bij 123Optic.nl

Bestel de Menicon Progent lenzen vloeistof voordelig bij 123Optic.nl. Wij leveren supersnel en onze service is altijd even betrouwbaar! Je kunt bij ons ook terecht voor een ruim assortiment aan daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Lees ook alles over lenzenvloeistof, lensreiniger en peroxides. Dit artikel helpt jou als je niet weet welke vloeistof je moet kiezen. Meer te weten willen komen over Menicon Progent? Bekijk dan de onderstaande video: 

Spezifizierung
Produzent :Menicon
Flüssigkeitskategorie :Cleaner
Linsenflüssigkeit für :Harte Linsen

Video: Menicon Progent


De Menicon Progent (10x 5ml) is een geschikte lenzenvloeistof om proteïne te verwijderen, het intensief reinigen en het desinfecteren van bijna alle typen van harde vormstabielen contactlenzen.

Beurteilungen
Beurteilungen:5rating6 reviewsBeurteilung abgeben
5

Inderdaad stukken goedkoper op 123Optic dan bij de opticien. Snel geleverd.

5

I recommend ordering at 123Optic because it's very cheap and their delivery is very fast

5

Fijne lenzenvloeistof van Menicon.

4

Well-priced, good service and quality

5

Goed product. Goedkoop, snel geleverd en betrouwbare site 123Optic.

4

Good protein removal product

 
Willkommen bei 123Optic
Wählen Sie ein Land und Sprache
Lädt...