+49 (0)69 66 77 8 90 80
Oxysept 1 Step 6 Monate

Oxysept 1 Step 6 Monate 6x300ml + 180 Tabletten

Zurück nach:Linsenflüssigkeit

OxySept 1 Step 6 maanden is een pakket van lenzenvloeistoffen die geschikt voor het reinigen van vormstabiele lenzen. Een goede bestrijding van micro organismen en bacteriën. Het pakket is goed voor 6 maanden met de hoeveelheden 6x 300ml en 180 tabletten.

Preis:
€75,00(€41,67 / liter)
Anzahl:
Erwartete Lieferzeit:2 - 5 Tag(e)
Originalmarken
Kostenlose Lieferung ab €99.00
Beschreibung

OxySept 1 Step 6 maanden (6x 300ml + 180 tabletten)

De OxySept 1 Step 6 maanden lenzenvloeistof is een half jaar te gebruiken. Het is een peroxide systeem dat gebruikt maakt van de UltraCare innovatie om de lenzen meer dan schoon te krijgen. Alle pathogenen, vuil en proteïnen zullen verwijderd worden en de lenzen blijven tegelijkertijd zeer comfortatabel.

Vitamine B12

De formule van OxySept bevat o.a. vitamine B12. De vitamine B12 wordt gebruikt om peroxide vloeistof 6 maanden lang te neutraliseren en een natuurlijke kleur te geven aan de tabletten. Het voordeelpakket van OxySept houdt uw ogen perfect gezond en uw lenzen perfect schoon.

Advies

Wanneer u ervoor kiest om te overstappen naar een nieuwe lenzenvloeistof adviseren wij altijd een opticien te bezoeken. Ook is het raadzaam om uw ogen, na een week gebruik van de OxySept vloeistof, te controleren. Het zou kunnnen dat er irritaties of andere klachten voorkomen. Dit komt omdat iedereen anders reageert op een lenzenvloeistof. Het is aan te raden om altijd de handleiding van het product te lezen. U vindt hier hoe u het product dient te gebruiken en andere nuttige tips.

De OxySept 1 Step lenzenvloeistof reinigt uw weeklenzen, maandlenzen en/ of jaarlenzen.

Bestellen bij 123Optic.nl!

Ervaar nu de klantvriendelijke en betrouwbare service die 123Optic u te bieden heeft. Bij 123Optic besteldt u makkelijk en snel. Bestel de OxyStep lenzenvloeistof voor de voordeligste prijs. 123Optic biedt een ruim assortiment aan. Vind bij ons ook verschillende contactlenzen en leuke accessoires.

 

Spezifizierung
Produzent :AMO
Flüssigkeitskategorie :Peroxid-System
Konservierungsmittel :Nein
Linsenflüssigkeit für :Weiche Linsen
Beurteilungen
Beurteilungen:0rating0 reviewsBeurteilung abgeben

Es sind noch keine Beurteilungen zu diesem Produkt vorhanden

 
Willkommen bei 123Optic
Wählen Sie ein Land und Sprache
Lädt...