+49 (0)69 66 77 8 90 80
TotalCare Cleaner

TotalCare Cleaner 2x15ml

44rating(3 Beurteilungen)
Zurück nach:Linsenflüssigkeit

Total Care Lösung mit Proteinentferner. Desinfiziert. Aufbewahrungslösung. Die Pflegelösung Total Care Lösung von AMO verwenden Sie zur Desinfektion, Aufbewahrung, Abspülen und Benetzen Ihrer harten Kontaktlinsen.

Preis:
€12,00(€400,00 / liter)
Anzahl:
Erwartete Lieferzeit:2 - 4 Tag(e)
Originalmarken
Kostenlose Lieferung ab €99.00
Beschreibung

Grondige reiniging

De vloeistof reinigt en hydrateert je ogen, zodat je de hele dag comfortabele en gehydrateerde lenzen hebt. Zo geniet je de hele dag van schone en gezonde ogen. Voor ultiem draaggemak laat je je contactlenzen tenminste 6 uur in de TotalCare Cleaner weken. Op deze manier worden de lenzen gedesinfecteerd.

Raadpleeg contactlensspecialist

Lenzenvloeistof moet bij je lenzen en ogen passen. De TotalCare Cleaner is geschikt voor harde lenzen. Je persoonlijke voorkeur, allergiën en de lenzen die je draagt heeft invloed op je keuze voor lenzenvloeistof. Raadpleeg altijd een opticiën voordat je wisselt van lenzenvloeistof, contactlenzen of andere producten voor je oog. Lees ook altijd de bijsluiter van de lenzenvloeistof voor belangrijke restricties en tips.

Lenzenvloeistof online bestellen

Voor de beste lenzenvloeistof voor harde lenzen bestel je op 123Optic. Op 123Optic ben je verzekerd van voordelige prijzen, de beste lenzenvloeistoffen en contactlenzen, en de beste service.

Spezifizierung
Produzent :AMO
Flüssigkeitskategorie :Cleaner
Linsenflüssigkeit für :Harte Linsen
Beurteilungen
Beurteilungen:4rating3 reviewsBeurteilung abgeben
4

Excellente lenzenvloeistof. Ik gebruik het al jaren voor mijn maandlenzen. Ik gebruik trouwens de lenzen van biofinity, omdat ze erg comfortabel zijn en nu zijn ze nog comfortabeler dankzij deze lenzenvloeistof

5

Geweldig lenzenvloeistof, maar de nieuwe 15ml-flessen zijn niet nodig. Ik gaf de voorkeur aan de 30 ml exemplaren.

4

Uitstekende service, concurrerende prijs, zal opnieuw gebruiken.

 
Willkommen bei 123Optic
Wählen Sie ein Land und Sprache
Lädt...