+49 (0)69 66 77 8 90 80

ClearVision Oxygen + 3 Stück

55rating(7 Beurteilungen)
Zurück nach:Monatslinsen

ClearVision Oxygen + zachte maandlenzen (3 stuks) zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal voor uitstekend en langdurig draagcomfort. De contactlenzen zijn zeer geschikt voor mensen die snel last hebben van droge en/of geïrriteerde ogen. De lenzen bieden 30 dagen lang zeer comfortabel zicht en zijn exclusief verkrijgbaar bij 123Optic.

Dieses Produkt ist leider nicht mehr verfügbar. Bitte Kontaktieren Sie unseren Kundenservice.
14 Tage Rückgaberecht
Originalmarken
Kostenlose Lieferung ab €75,-*
besonders günstig
Beschreibung

Silicone hydrogel lenzen voor langdurig comfort

ClearVision Oxygen + contactlenzen zijn speciaal ontwikkeld om langdurig comfort te bieden. De maandlenzen bieden de hele maand scherp en helder zicht. De silicone hydrogel lenzen laten veel zuurstof door naar het oog, waardoor je geniet van een ongekend gevoel van comfort. Maandlenzen dienen aan het einde van de dag onderhouden te worden met een geschikte lenzenvloeistof. Zo ervaar je elke dag weer het beste zicht en optimaal draagcomfort.

Extra UV-filter voor oogbescherming

ClearVision Oxygen + lenzen bevatten een UV-filter om het oog tegen schadelijke zonnestralen te beschermen. De contactlenzen dienen echter niet als vervanging voor een zonnebril. De lenzen zijn gemakkelijk te hanteren door de lichte tint, zonder dat de kleur zichtbaar is of invloed heeft op je zicht.

De ClearVision Oxygen+ is verkrijgbaar als Promo Pack. Profiteer van onze unieke aanbieding en bespaar. Kies voor het Promo Pakket met 2x 6 ClearVision Oxygen+ lenzen en 3x ClearVision MPS solution.

ClearVision Oxygen + (3 lenzen) bestellen

Bestel ClearVision Oxygen+ (3 lenzen) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123Optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je er verzekerd van dat wij jouw favoriete lenzen snel & goedkoop kunnen leveren.

Spezifizierung
Linsenkategorie :Sphärische Linsen
Menge :3 Linsen
Tragezeit :1 Monat
UV-Schutz :Ja
Material :Avefilcon A
Produzent :Clearvision
Linsenmatrial :Silicone-Hydrogel
Beurteilungen
Beurteilungen:5rating7 reviewsBeurteilung abgeben
5

Prima kwaliteit en service

4

Heb deze lenzen nu uitgeprobeerd en ben best tevreden. Ga volgende keer een grotere bestelling doen, zodat ze hopelijk nog wat goedkoper zijn.

5

Goede lenzen en zeer voordelig

5

Geen last van droge ogen meer!

4

Fantastic service.

5

I was looking for high oxygen permeable lenses and these lenses have it!

5

The comfort of these lenses is fantastic. Since I started wearing these lenses (about a year ago) I've never felt any more dryness or pain in my eyes.

 
Willkommen bei 123Optic
Wählen Sie ein Land und Sprache
Lädt...