+49 (0)69 66 77 8 90 80
  • CAT - Daily Promo
Daily lenses
Daglenzen zijn wereldwijd de meest gedragen contactlenzen. Ze worden als zeer comfortabel ervaren en bieden dan ook het ultieme draaggemak. Vooral voor wie veel hecht aan hygiëne, is een daglens heel geschikt. Iedere dag begin je namelijk met een nieuwe steriele lens en aan het einde van de dag gooi je je contactlens weer weg. Daardoor is dit de meest gezonde en veilige manier van lenzen dragen. We hebben een aantal verschillende soorten daglenzen. Ontdek hieronder welke dat zijn!

Over daglenzen

Daglenzen hebben werken net wat anders dan andere contactlenzen zoals weeklenzen, maandlenzen of harde lenzen. Je begint iedere dag met een schone steriele lens Lenzen schoonmaken is niet nodig Stukprijs erg laag. Hierdoor gemakkelijk te vervangen Gewenningsperiode is kort, daardoor zeer geschikt als instapmodel Gezondste manier van lenzen dragen, minste kans op complicaties Ideaal wanneer je wilt afwisselen met een bril voor bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Soorten daglenzen

Voor bijna iedereen is er wel een geschikte daglens te vinden. Zo zijn er Multifocale daglenzen , torische en sferische contactlenzen in een wijde range en kun je kiezen of je silicone hydrogel daglenzen wilt. Passen de daglenzen die je hebt voorgeschreven gekregen toch niet helemaal bij je? Geen probleem! Maak dan een afspraak bij een opticien uit de buurt, voor een oogcontrole en zoek samen de contactlens die het beste bij jou en je leefstijl past!

Verschillende merken daglenzen

Bij 123optic kun je kiezen uit verschillende merken contactlenzen. Bekende merken als Dailies, Air-Optix, Acuvue en Coopervision maken onderdeel uit van ons uitgebreide assortiment. Maar ook ons eigen merk ClearVision kan de perfecte match zijn voor wanneer je op zoek bent naar een comfortabele en voordelige daglens. Bespaar op daglenzen en lens accessoires Bij 123Optic kun je flink besparen op daglenzen, maandlenzen en alle producten die horen bij een goede oogzorg voor lensdragers. Bestel je contactlenzen bij 123Optic voor een scherpe prijs en uitstekende service!
Welcome to 123Optic
Choose your country and language
Loading...