Aosept Plus HydraGlyde

Aosept Plus HydraGlyde 1x360ml

44rating(4 reviews)

AOsept Plus HydraGlyde (1x360 ml) is een krachtige lenzenvloeistof van Alcon die de lenzen reinigt van eiwitaanslag en elk ander vuil. De vloeistof bevat geen conserveringsmiddelen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor mensen met gevoelige ogen. Naast de grondige reiniging, zorgt de vloeistof er ook voor dat de lenzen goed gehydrateerd blijven.

price:
€15,90(€41,67 / liter)
Quantity:
Delivery time:1 - 3 business day(s)
14 days return policy
Original brands
Free delivery from €99.00
Sharply priced
Description

AOsept Plus HydraGlyde (1x360 ml)

AOsept Plus HydraGlyde is ontwikkeld om de lenzen grondig te reinigen. Dankzij de drievoudige reinigingsformule zullen de lenzen weer schoon en helder zicht geven en dus fris aanvoelen. De vloeistof is ook gemaakt met een unieke technologie, waardoor de lenzen nog beter bevochtigd worden. Met het gebruik van deze lenzenvloeistof zullen de lenzen een ultiem draagcomfort hebben. Daarnaast bevat het geen conserveringsmiddelen, waardoor deze vloeistof een goede keuze is voor mensen met gevoelige ogen.

HydraGlyde®-technologie

Deze lenzenvloeistof is ontwikkeld met de unieke HydraGlyde®-technologie. Hierdoor worden de lenzen beter bevochtigd en zullen de lenzen de hele dag gehydrateerd en comfortabel blijven.

Voordelen van AOsept Plus HydraGlyde

 • Geen conserveringsmiddelen
 • Advies van opticien

  Als je graag wilt wisselen van lenzenvloeistof, is het verstandig om de opticien of oogspecialist hiervoor te raadplegen. Iedereen reageert namelijk anders op bepaalde vloeistoffen en de opticien of oogspecialist kunnen helpen bij het maken voor een passende keuze.

  AOsept Plus HydraGlyde (1x360 ml) bestellen

  Bestel AOsept Plus HydraGlyde (1x360 ml) lenzenvloeistof goedkoop en gemakkelijk op onze website 123optic.c.om. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen en vloeistoffen snel en goedkoop kunnen leveren!

  • Geschikt voor gevoelige ogen
  • Vochtvasthoudend voor optimaal draagcomfort
  • Grondige reiniging
  Specifications
  Producer :Alcon
  Type of solution :Peroxide-system
  Solution for :Soft lenses
  Reviews
  Reviews:4rating4 reviewsPost a review
  0

  5

  Wil nooit meer anders hoor, doe mij maar dit.

  4

  HEERLIJKE VLOEISTOF VOOR MIJN GEVOELIGE OGEN.

  5

  Ik raad iedereen deze vloeistof aan. Bestel altijjd op 123Optic, heb nooit gezeik ergens mee. Soepele communicatie. Ben tevreden.

   
  Welcome to 123Optic
  Choose your country and language
  Loading...