+49 (0)69 66 77 8 90 80
Aosept Plus HydraGlyde

Aosept Plus HydraGlyde 1x360ml

44rating(4 reviews)

AOsept Plus HydraGlyde is een krachtige lenzenvloeistof die eiwitaanslag en ander vuil verwijdert van contactlenzen. Bewaar contactlenzen in deze vloeistof en je lenzen zijn weer perfect schoon. Zeer geschikt voor lensdragers met gevoelige ogen.

price:
€15,90(€41,67 / liter)
Quantity:
Delivery time:1 - 3 business day(s)
14 days return policy
Original brands
Free delivery from €99.00
Sharply priced
Description

Voordelen van AOsept Plus HydraGlyde

 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Geschikt voor gevoelige ogen
 • Vochtvasthoudend voor optimaal draagcomfort
 • Reinigt de lenzen grondig
 • AOsept Plus HydraGlyde

  AOsept Plus HydraGlyde is ontwikkeld met een unieke drievoudige reinigings formule voor een krachtige en grondige reiniging van contactlenzen. De lensvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen meer en langer vocht vasthouden. Dit zorgt voor langdurig draagcomfort.

  Schone lenzen en comfortabele ogen

  AOsept Plus HydraGlyde verwijdert eiwitaanslag van contactlenzen. Hierdoor geniet je elke dag weer van een helder en uitstekend zicht met schone lenzen. De drievoudige reiniging en de HydraGlyde Moisture Matrix zorgen voor comfortabele en frisse ogen. De unieke contactlensvloeistof bevat geen conserveringsmiddelen en is daarmee perfect voor mensen met gevoelige ogen.

  Lenzen bewaren in lensvloeistof

  Weeklenzen en maandlenzen dienen uitgedaan te worden voordat je gaat slapen. Zorg ervoor dat je je lenzen in een schoon lenzenpotje bewaard en dat de lenzen helemaal zijn ondergedompeld in de lenzenvloeistof. Na een nacht zijn de lenzen perfect schoon en kun je ze direct in doen.

  AOsept Plus HydraGlyde online bestellen

  De krachtige AOsept Plus met HydraGlyde lenzenvloeistof kun je voordelig bestellen op 123Optic. Wij bieden een groot assortiment aan lenzen en lenzenvloeistof aan. Ontdek zelf hoe gemakkelijk en voordelig het bestellen van lenzen bij 123Optic is.

  Specifications
  Producer :Alcon
  Type of solution :Peroxide-system
  Solution for :Soft lenses
  Reviews
  Reviews:4rating4 reviewsPost a review
  0

  5

  Wil nooit meer anders hoor, doe mij maar dit.

  4

  HEERLIJKE VLOEISTOF VOOR MIJN GEVOELIGE OGEN.

  5

  Ik raad iedereen deze vloeistof aan. Bestel altijjd op 123Optic, heb nooit gezeik ergens mee. Soepele communicatie. Ben tevreden.

   
  Welcome to 123Optic
  Choose your country and language
  Loading...