+49 (0)69 66 77 8 90 80
  • CAT - Daily Promo

Weekly lenses

Weekly lenses

Weeklenzen zijn comfortabele zachte contactlenzen die één à twee weken al dan niet onafgebroken gedragen worden. Weeklenzen zijn gemakkelijk in gebruik en voor een goede prijs te verkrijgen bij 123Optic. Met onze bijpassende lenzenvloeistoffen maakt u de lenzen eenvoudig schoon. Hieronder treft u ons assortiment weeklenzen aan.

Weeklenzen zijn zachte contactlenzen die wekelijks vervangen moeten worden. De wekelijkse contactlenzen worden steeds populairder. Weeklenzen zijn een combinatie van maandlenzen en weeklenzen. Net als bij maandlenzen, is onderhoud belangrijk voor weeklenzen. Dit betekent het kopen van de juiste lenzenvloeistof en goede hygiëne. Met onze lenzenvloeistoffen maakt u uw lenzen eenvoudig schoon.

Voordelen weeklenzen

Voordelen van weeklenzen zijn dat ze goed te onderhouden en betaalbaar zijn. Het is de perfecte oplossing voor als u uw lenzen niet te vaak en niet te weinig wilt vervangen. Weeklenzen zijn altijd hygiënisch, omdat u deze lenzen slechts een week draagt. Als de week om is, gooit u ze simpelweg in de prullenbak. Per jaar heeft u 104 weeklenzen nodig. De contactlenzen zijn voor een goede prijs te verkrijgen 123Optic.


Het aanbod van weeklenzen is iets beperkter dan voor maandlenzen maar nog steeds even gemakkelijk online te bestellen. Hieronder volgen merken die weeklenzen aanbieden:

Acuvue: acuvue oasys is het nieuwe contactlens van Johnson & Johnson Vision Care. De weeklenzen zijn speciaal ontworpen om ogen vochtig en fris te houden. De Acuvue contactlenzen bieden verlichting voor droge ogen en vermindert behoefte aan bevochtigingsvloeistoffen. Bovendien bevatten de lenzen en uv-filter die uw ogen beschermt tegen schadelijke stralingen van de zon.

Menicom: de PremiO lenzen van Menicom zijn silicone hydrogel lenzen. Ze dienen elke twee weken vervangen te worden. Uw ogen krijgen de maximale hoeveelheid zuurstof door de nieuwste Japanse technologie. Menicom contactlenzen bieden de beste kwaliteit en de gehele dagcomfort.

 

Welcome to 123Optic
Choose your country and language
Loading...