OWL case

OWL case

55rating(9 Comentarios)
Volver a:Accesorios

De Owl Case is gemaakt als leuke vervanging van de lenzendoosjes die de opticien meegeeft. Niet alleen zit dit lieve uiltje er leuk uit, maar is het ook een goede bescherming van de lenzen. Met deze lenzenhouder kan jij je lenzen leuk en veilig bewaren.

precio:
€4,00
Cantidad:
Tiempo estimado de entrega:2 - 4 día(s)
Descripción

Owl Case

De Owl Case is een leuke combinatie tussen het veilig opbergen van de lenzen, als een leuk en gezellig aanzicht. De houder is geschikt voor zowel zachte als harde lenzen. Deze lieve, kleurrijke uil zal goed op jouw lenzen passen terwijl je slaapt. Het zijn immers nachtdieren! 

Gebruik van Owl Case

Het is belangrijk om de lenzen op een veilige en goede manier op te bergen, zodat de lenzen altijd comfortabel blijven. Dat kan met deze Owl Case. De lenzen kunnen in de Owl Case gedaan worden met wat lenzenvloeistof. Wij raden aan om de lenzenhouder van te voren goed te reinigen en elke 2 maanden te vervangen.

Owl Case bestellen

Bestel Owl Case goedkoop en gemakkelijk op onze website 123optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen snel en goedkoop kunnen leveren!

Comentarios
Comentarios:5rating9 reviewsEscribe una evaluación
5

Thanks to the obvious color I can easily find the case.

5

Mijn zoontje heeft sinds kort lenzen maar hij had nog geen leuk lenzendoosje. Kwam dit lenzendoosje tegen op 123Optic dus meteen maar besteld en 2 dagen later al in de bus. Snelle service.

5

Nice case to give to someone as a small present

5

Handig lenzendoosje en valt lekker op dus als ik mijn lenzen uit heb gedaan, kan ik het doosje aan de groene kleur herkennen. Handig hoor 123Optic.

5

Cute case

5

Dit is nou nog eens een leuk cadeautje zo'n lenzendoosje.

3

Sympa mais ça serait pas mal de prévenir qu'il y a d'autres couleurs : je l'ai reçu en rose !

5

très sympa, comme les coccinelles et le chien que j'ai commandé.

5

Gemakkelijk schoon te maken!

 
Elige tu pais e idioma
Cargando...
¡Bienvenido!
¡Buenas noticias!
LentillasOnline.es y 123Optic unen fuerzas para ofrecerte precios todavía más competitivos junto con un servicio de alta calidad.

¿Eras cliente de LentillasOnline? Nada podría ser más simple: inicia sesión en tu cuenta de cliente con el mismo nombre de usuario y contraseña que sueles utilizar. Encontrarás tu historial de pedidos en la sección "Mi cuenta", así como toda tu información personal.

No lo dudes más, prueba la solución 123Optic y aprovecha de un descuento de 5€ con el código promocional 123LENTILLAS. Además, no pagarás costes de envío si tu pedido es superior a 75€.