910 956 600
  • BRAND - 30+30 promo

Biomedics

Biomedics
Biomedics contactlenzen worden geproduceerd door CooperVision. De lenzen van Biomedics staan bekend als betrouwbare contactlenzen en behoren tot de best-sellers. Door de lenzen te voorzien van technische innovatieve technologieën zijn de lenzen van hoge kwaliteit. Je draagt de lenzen van Biomedics zonder problemen een hele dag lang. Biomedics contactlenzen zijn verkrijgbaar in daglenzen en maandlenzen.

Biomedics als natuurlijk hulpmiddel

De Biomedics contactlenzen zijn gemaakt van het materiaal phosphorylcholine. Dit materiaal wordt door het lichaam opgenomen als een lichaamseigen stof. De ogen zullen de lenzen ervaren als een natuurlijk hulpmiddel en zullen geen irritaties veroorzaken. De ogen blijven daardoor gehydrateerd en gezond. Met Biomedics lenzen merk je nauwelijks dat je ze in hebt.

Daglenzen en maandlenzen

Het assortiment van Biomedics bestaat uit dag- en maandlenzen en zijn zeker geschikt voor mensen die lijden aan astigmatisme. De daglenzen zijn volgens velen de gezondste manier om lenzen te dragen. Onderhoud is niet nodig met daglenzen en je begint iedere dag met frisse, steriele lenzen. Ook zijn de Biomedics maandlenzen erg populair. De maandlenzen zijn te verkrijgen in torische en sferische maandlenzen. Maandlenzen dienen elke avond gereinigd te worden.

Biomedics lenzenvloeistof

De Biomedics lenzenvloeistof alles-in-een gebruik je in combinatie met de zachte maandlenzen van Biomedics. De vloeistof is een steriele oplossing en reinigt, desinfecteert, bewaart en bevochtigt je maandlenzen iedere avond weer. Zo heb je elke ochtend weer een schone lens en het beste zicht

Biomedics 55 evolution

Een andere variant contactlenzen is de Biomedics 55 evolution. Dit zijn hoogstaande kwaliteit zachte maandlenzen, voorzien van een extra glad oppervlak. Hierdoor wordt de kans op eiwitafzetting verminderd. De ultra dunne en soepele lens zorgen ervoor dat je nauwelijks merkt dat je lenzen in hebt. Bovendien zijn de lenzen van Biomedics voorzien van ingebouwde uv-bescherming.

Biomedics contactlenzen bestellen

123Optic heeft een groot assortiment aan Biomedics contactlenzen voor een voordelige prijs. De lenzen zijn gemakkelijk online te bestellen en snel bij je thuis bezorgd.
Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...