01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Adore

Adore
Adore kleurlenzen zijn ideaal voor wie hun natuurlijke oogkleur wilt veranderen of subtiel wilt aanpassen. De gekleurde lenzen zijn ontworpen voor wie een prachtige oogkleur wilt creëren en optimaal draagcomfort wilt ervaren. Adore heeft drie varianten kleurlenzen: Adore dare, Adore bi-tone en Adore tri-tone. Alle drie de varianten bevatten zeven verschillende kleuren! Hierdoor heb je dus keus uit maar liefst 21 verschillende kleuren/variaties kleurlenzen. Wat de kleurlenzen van Adore uniek maakt is dat ze de enige kleurlenzen op de markt zijn die langdurig gebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar met of zonder sterkte.

Adore Dare

De Adore Dare zijn 2-maandelijke kleurlenzen die je natuurlijke oogkleur een intensere kleur geven. Het materiaal waarmee de lenzen geproduceerd zijn is hydrogel. De Dare lijn van Adore is gebaseerd op 1-kleur pigmentatie. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn aqua, blue, hazel, grey, violet, green en yellow. Het resultaat is verbluffend.

Adore bi-tone

Adore bi-tone kleurlenzen geven je ogen een unieke uitstraling. De bi-tone lijn is opgebouwd uit twee lagen die een dieper contrast creëren. De lenzen kun je 3 maanden dragen zonder te vervangen maar dienen wel elke avond gereinigd te worden.

Adore tri-tone

De Adore tri-tone gekleurde lenzen versterken je oogkleur. De tri-tone lijn creëert de meest natuurlijke look dankzij de combinatie van drie verschillende lagen. Ook de Adore tri-tone lenzen zijn 3-maandelijke contactlenzen. Verkrijgbaar met of zonder sterkte.
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...