01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Adore

Adore

Adore kleurlenzen zijn ideaal voor wie hun natuurlijke oogkleur wilt veranderen of subtiel wilt aanpassen. De gekleurde lenzen zijn ontworpen voor wie een prachtige oogkleur wilt creëren en tegelijkertijd optimaal draagcomfort wilt ervaren.

Soorten Adore lenzen

Adore heeft drie varianten kleurlenzen: Adore dare, Adore bi-tone en Adore tri-tone. Alle drie de varianten bevatten zeven verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar met of zonder sterkte.

Adore Dare

De Adore Dare zijn 2-maandelijke kleurlenzen die je natuurlijke oogkleur een intensere kleur geven. Het materiaal waarmee de lenzen geproduceerd zijn is hydrogel. De Dare lijn van Adore is gebaseerd op 1-kleur pigmentatie. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn aqua, blue, hazel, grey, violet, green en yellow. Het resultaat is verbluffend.

Adore bi-tone

Adore bi-tone kleurlenzen geven je ogen een unieke uitstraling. De bi-tone lijn is opgebouwd uit twee lagen die een dieper contrast creëren. De lenzen kun je 3 maanden dragen zonder te vervangen maar dienen wel elke avond gereinigd te worden.

Adore tri-tone

De Adore tri-tone gekleurde lenzen versterken je oogkleur. De tri-tone lijn creëert de meest natuurlijke look dankzij de combinatie van drie verschillende lagen. Ook de Adore tri-tone lenzen zijn 3-maandelijkse contactlenzen. Verkrijgbaar met of zonder sterkte.

Goedkope Adore kleurlenzen kopen

Bij 123Optic kun je flink besparen op gekleurde contactlenzen van Adore. Voor goedkope Adore kleurlenzen ben je op onze website aan het juiste adres. Bestel je lenzen en bijbehorende lenzenvloeistof bij 123Optic voor de beste oogzorg en service tegen de beste prijs.

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...