01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Aosept

Aosept

De alles-in-één vloeistoffen van AOsept reinigen je lenzen grondig. De lenzenvloeistoffen zijn conserveermiddelvrij en dus ideaal voor mensen met gevoelige ogen. Let wel op: de reinigingsvloeistoffen van AOSept bavat 3% waterstofperoxide. Gebruik de vloeistof dus nooit direct op het oog, maar lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing!

Reinigingsvloeistof

De fabrikant Ciba Vision heeft een waterstofperoxide-oplossing gecombineerd met de HydraGlyde technologie voor de perfecte vloeistof. De lenzenvloeistoffen van AOSept reinigen en onderhouden je lenzen en houden vocht vast voor gehydrateerde ogen. Kortom: optimaal comfort die de hele dag duurt.

De waterstofperoxide oplossing bevat geen conserveringsmiddelen en is ideaal voor lensdragers die snel last hebben van gevoelige ogen. De technologie verwijdert eiwitaanslag die op de lens zitten, zodat je altijd geniet van het scherpste zicht. Nadat je de lenzenvloeistof hebt gebruikt, zijn je lenzen perfect schoon en kun je ze zonder extra handelingen indoen.

AOSept lenzenvloeistof bestellen

De reinigingsvloeistof voor gevoelige ogen zijn gemakkelijk te bestellen op 123Optic. 123Optic is één van de grootste aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek het zelf.

Let op! In de reinigingsvloeistoffen van AOSEPT zit 3% waterstofperioxide. Gebruik het product daarom nooit zomaar in het oog, maar lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing!

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...