01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Avaira

Avaira
De Avaira lenzen zijn maandlenzen geproduceerd door CooperVision. De lenzen zijn comfortabel om te dragen dankzij het silicone hydrogel materiaal. Avaira heeft drie typen lenzen: Avaira 6 lenzen, Avaira Vitality en Avaira Toric voor mensen met astigmatisme.

Torische lenzen

De contactlenzen van Avaira zijn uiterst geschikt voor mensen met astigmatisme. Deze lenzen zijn verkrijgbaar in een extra sterkte en bieden extra comfort.  Zo behoud je het beste zicht en gezondheid van je ogen. De lenzen zijn zo ontworpen dat ze de hele dag stabiel op je oog liggen.

Avaira maandlenzen

Avaira contactlenzen zijn gemaakt van een silicone hydrogel materiaal. Dit zorgt ervoor dat je ogen vochtig blijven en de hele dag comfortabel aanvoelen. De Avaira lenzen onderscheiden zich van de concurrent door hun unieke Aquaform technologie, die een constante stroom van zuurstof naar de ogen doorlaat. De combinatie van de twee elementen maakt Avaira maandlenzen een lens van hoge kwaliteit. Een ander voordeel is dat de lenzen ook nog schadelijke uv-stralen van de zon naar de ogen blokkeert.

De hele dag uiterst comfort

Uit onderzoek blijkt dat een meerderheid van de Aviara contactlenzendragers ze meer dan 14 uur per dag draagt. De lens biedt een langdurig optimaal draagcomfort, elke dag weer. De contactlenzen van Avaira zijn geschikt voor mensen die last hebben van astigmatisme. Dankzij het speciale ontwerp blijven de lenzen de hele dag op je oog zitten en bieden ze extra comfort.

Avaira maandlenzen bestellen

De Avaira contactlenzen kan je gemakkelijk online bestellen op 123Optic. Wij hebben zowel de reguliere maandlenzen als de torische variant voor je klaarliggen. De lenzen worden aangeboden voor de beste prijs.
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...