01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Biotrue

Biotrue

Met Biotrue daglenzen en lenzenvloeistof heb je gegarandeerd scherp zicht en perfect comfort. De Biotrue OneDay daglenzen zijn zeer comfortabele contactlenzen die aan het einde van de dag weggegooid worden. Iedere dag begin je namelijk met steriele lenzen. Hierdoor zijn de contactlenzen geschikt voor wie snel droge ogen heeft. De reinigingsvloeistof van Biotrue zijn ideaal om lenzen niet alleen te reinigen, maar ook te desinfecteren, spoelen en te bewaren.

Bio-geïnspireerd materiaal

De Biotrue Oneday daglenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde contactlenzen. De lenzen zijn gemaakt van een bio-geïnspireerd materiaal genaamd Hypergel. Dit materiaal imiteert de anti-uitdrogende werking van natuurlijke tranen en zorgt voor een hoog vochtgehalte van het oog. Bovendien zijn de lenzen voorzien van UV-block om de ogen te beschermen tegen uv-stralen van de zon. Let op: dit is geen vervanging voor de zonnebril.

Biotrue reinigingsvloeistof

Biotrue lenzenvloeistof verzorgt, reinigt, verwijdert eiwitaanslag, desinfecteert en spoelt de zachte contactlenzen tijdens het weken van de lenzen. De vloeistof houdt het oog op natuurlijke wijze gezond door bio-geïnspireerde innovaties toe te passen. Zo houdt het de traanproteïnen actief, bevat het een natuurlijke bevochtiger op het oog en imiteert de pH van gezonde tranen.

Biotrue oogdruppels

Ook voor wie geen lenzen draagt, kan Biotrue de oplossing bieden. Biotrue bevochtigende oogdruppels verlichten gevoelige en branderige ogen. Uiteraard zijn de oogdruppels ook zeer geschikt voor lensdragers. Ook wanneer je geen lenzen draagt kun je last hebben van droge ogen. De Biotrue bevochtigende oogdruppels bieden dan uitkomst. Ze verlichten meteen gevoelige en branderige ogen en zorgen voor meer comfort. Wanneer je contactlenzen draagt kun je deze oogdruppels ook prima gebruiken!

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...