01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

ClearVision

ClearVision

ClearVision is een exclusief merk verkrijgbaar op 123Optic. De lenzen en lenzenvloeistoffen van ClearVision zijn voorzien van de beste materialen, zorgen voor optimale bevochtiging van de ogen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

De maandlenzen gaan perfect samen met de hoogwaardige lenzenvloeistof van ClearVision. De lensvloeistof maakt niet alleen je lenzen grondig schoon, maar verzorgt en onderhoudt de lenzen ook. Zo geniet je van schone en super comfortabele lenzen.

Dankzij de beste prijs-kwaliteitsverhouding zijn de contactlenzen van ClearVision ideaal voor beginnende lensdragers. Maar ze zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor ervaren contactlensdragers. Met de daglenzen kun je gemakkelijk afwisselen met een bril.

Soorten ClearVision lenzen

ClearVision biedt daglenzen, maandlenzen, lensvloeistoffen en kleurlenzen aan. Het merk maakt gebruik van verschillende materialen afhankelijk per lenstype. Zo wordt er bij de ClearVision Classic 1 Day lenzen gebruik gemaakt van Hilafilcon B materiaal, terwijl de ClearVision Oxygen Extra UV gebruik maakt van silicone hydrogel materiaal. De Bio lenzen van ClearVision zijn gemaakt van Hioxifilcon A materiaal.

ClearVision merken

ClearVision Classic, ClearVision Bio, ClearVision Oxygen en ClearVision HydraGold zijn allemaal merken. Alle merken zijn kwalitatieve lenzen voor een uitstekende prijs. Ook de ClearVision Classic zijn perfecte kleurlenzen. ClearVision contactlenzen en lenzenvloeistoffen zijn de juiste keuze voor hoge kwaliteit, comfortabele en voordelige lenzen .

Goedkope ClearVision lenzen kopen

ClearVision lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij 123Optic. Voor goedkope contactlenzen en lenzenvloeistof ben je op onze website aan het juiste adres. Op 123Optic bieden wij de beste service en de voordeligste prijzen. Ontdek ons brede assortiment en bestel voordelig ClearVision lenzen.

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...