01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

ClearVision

ClearVision

De maandlenzen van ClearVision gaan perfect samen met de hoogwaardige lenzenvloeistof van ClearVision. Deze maakt je lenzen niet alleen grondig schoon, maar verzorgt en onderhoudt de lenzen ook. Zodat jij extra lang plezier hebt van schone en super comfortable lenzen!

ClearVision contactlenzen

Dankzij de prijs-kwaliteitsverhouding zijn de contactlenzen van ClearVision ideaal voor diegenen die lenzen wil uitproberen. Maar ze zijn natuurlijk ook geschikt voor ervaren contactlensdragers. Met de daglenzen kun je gemakkelijk afwisselen met een bril.

De hele dag gehydrateerde ogen

Voor wie last heeft van droge ogen, heeft ClearVision de Oxygen variant. Het nieuwe materiaal zorgt voor hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voor frisse en gezonde ogen. Een stapje verder gaat de ClearVision Hydragold. Deze daglenzen zijn zeer zuurstofdoorlatend en zorgen de hele dag voor gehydrateerde ogen. Met de Hydragold lenzen merk je meteen dat ze comfortabel op je oog liggen. De Fusion technologie waarmee de contactlenzen zijn voorzien voorkomt wrijving en trekt veel water aan. Nooit meer last van droge ogen.

ClearVision online bestellen

De lenzen van ClearVision kun je gemakkelijk online bestellen op 123Optic. Op 123Optic bieden wij de beste service en de voordeligste prijzen.

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...