01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Easysept

Easysept

De EasySept lenzenvloeistoffen van de bekende fabrikant Bausch & Lomb zijn speciaal ontwikkeld om je lenzen op een eenvoudige manier te reinigen. De reinigingsvloeistof is ideaal voor wie gevoelige ogen heeft of voor wie allergisch is voor conserveringsmiddelen en op zoek zijn naar de hoogste mate van desinfectie. Let op: breng de EasySept contactlensvloeistof nooit direct in contact met je ogen!

EasySept lenzenvloeistof

Met EasySept lenzenvloeistof maak je eenvoudig en snel je lenzen perfect schoon. De vloeistof zorgt er voor dat je met plezier en comfort je lenzen kunt dragen. De 1 fase peroxide systeem verwijdert vuil en eiwitresten, maar zijn zacht voor je ogen. De 3% waterstofperoxide vloeistof werkt als desinfecterend middel en garandeert perfecte gereinigde lenzen na zes uur weken. Het product bespaart veel tijd en moeite.

Voor het beste resultaat en perfecte zicht, bewaar je de lenzen ’s nachts minimaal 6 uur in de lenshouder. Zo kun je elke ochtend je lenzen veilig indoen. De vloeistof is goed te gebruiken bij zowel zachte week-, twee week-, en maandlenzen.

Voordelen EasySept reinigingsvloeistof

  • Eén fles
  • Effectief verwijderen van vuil en eiwitresten
  • Bevat geen conserveringsmiddelen

Let op!Lees altijd voor gebruik van een Easysept vloeistof goed de gebruiksaanwijzing. Gebruik nooit een andere lenshouder dan de meegeleverde speciale lenshouder.

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...