01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

MyDay

MyDay
Met CooperVision MyDay haal je de ideale daglens in huis. Deze daglenzen van CooperVision zijn er voor iedereen die veel waarde hecht aan comfort en hygiëne. Doordat je iedere dag begint met een nieuw en steriel paar lenzen, is de kans op oogirritatie en ophoping van eiwitaanslag minimaal. Zo kun je onbezorgd genieten van scherp zicht, zonder dat iemand dit ziet of dat je zelf doorhebt dat je contactlenzen draagt!

MyDay daglens went erg snel

Ook wanneer je nog niet eerder daglenzen of contactlenzen hebt gedragen, zijn deze contactlenzen van CooperVision ideaal. De gewenningstijd is zeer kort en de daglenzen worden door velen als zeer comfortabel ervaren. Opticiens schrijven deze daglens dan ook vaak voor als instapmodel.

Dagelijkse wegwerplens

De lenzen van CooperVision MyDay zitten zo comfortabel dat je nauwelijks merkt dat je ze draagt. Dankzij de Smart Silicone technology biedt de lens optimale zuurstofdoorlaatbaarheid en optimaal langdurig draagcomfort. Door het ontwerp van de lens zijn de ogen in staat om vocht vast te houden, zodat je ogen de hele dag gehydrateerd zijn. Bovendien heb elke dag opnieuw het scherpste zicht.

Voordelen van CooperVision MyDay contactlenzen

  •  Voorzien van de nieuwste Smart Silicone Technology
  •  Ultra-ademende lenzen die nog meer zuurstof doorlaten
  •  De hele dag gehydrateerde ogen dankzij het ontwerp van de lens en zeer geschikt voor droge ogen
  •  Blokkeert uv-stralingen van de zon op het oog

MyDay contactlenzen bestellen

Je bestelt de MyDay daglenzen van CooperVision voordelig en gemakkelijk op 123Optic.com. Wanneer je gaat voor uitstekende service en een scherpe prijs, ben je bij 123Optic aan het goede adres.
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...