01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Optifree

Optifree

Opti-Free lenzenvloeistof van Alcon maakt je lenzen perfect schoon voor extra comfort. Het is de perfecte keus voor wie snel last heeft van droge en snel geïrriteerde ogen. De vloeistof voorkomt geïrriteerde ogen door een grondig schoonmaakproces. Met de vloeistof van Opti-Free ga je dus de strijd aan tegen droge ogen. De vloeistoffen zijn geschikt voor alle zachte lenzen.

Opti-Free lenzenvloeistof

De alles-in-één vloeistof vormt een dun laagje om je contactlenzen. Dit voorkomt dat vet, eiwitaanslag en vuil zich aan je lens hechten. De contactlensvloeistof is speciaal ontwikkeld om je lenzen gehydrateerd te houden. De Express en PureMoist zijn echte bestsellers.

Opti-Free Express

De Opti-Free Express vloeistof is een No Rub vloeistof die je lenzen reinigt, spoelt, desinfecteert, bevochtigt en bewaart. Bovendien verwijdert de vloeistof de eiwitaanslag, bacteriën en schimmels die zich op lens bevinden.

Opti-Free PureMoist

Deze vloeistof bevat HydraGlyde Moisture Matrix. Dit zorgt voor een vochtig laagje om de lens, zodat je ogen de hele dag gehydrateerd blijven. Zo voelen de lenzen de hele dag comfortabel en vochtig aan. Wanneer je de lenzen in de Opti-Free PureMoist bewaart, worden de lenzen gereinigd en gedesinfecteerd. Eiwit- en vetaanslag wordt verwijderd. Dankzij de nieuwste technologie kun je iedere dag weer beginnen met schone, frisse lenzen. Opti-Free PureMoist garandeert 16 uur durende bevochtiging per dag.

Opti-Free lenzen bestellen

Voor wie snel geïrriteerde en droge ogen heeft biedt Opti-Free de ideale oplossing. De lenzen zijn voorzien van de beste technologie die je ogen de hele dag hydrateren. Ook de lenzenvloeistoffen van Opti-Free zijn gemakkelijk te bestellen op 123Optic. 123Optic is één van de grootste aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistoffen in Nederland. Neem altijd eerst contact op met je opticien voordat je een nieuwe lenzenvloeistof aanschaft.

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...