01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Queen's

Queen's

Met de kleurlenzen van Queen’s kun je je look totaal veranderen. Of wil je slechts een subtiele verandering? Dat kan ook met de gekleurde lenzen van Queen’s. De kleurlenzen zijn te bestellen met en zonder sterkte.

Queen’s kleurlenzen

De kleurlenzen van Queen’s zijn hydrogel maandlenzen van de fabrikant Soleko. Dankzij de jarenlange ervaring van de fabrikant bieden de kleurlenzen draagcomfort. De contactlenzen zijn verkrijgbaar in 8 betoverende kleuren: light green, aqua, jade, yellow, light blue, violet, pearl en spice. De lenzen dienen maandelijks vervangen te worden. Dit betekent dat de lenzen elke avond goed gereinigd moeten worden om te genieten van schone en frisse lenzen.

Queen’s online bestellen

Online en in allerlei feestwinkels worden er allerlei verschillende kleurlenzen verkocht. Helaas zijn deze niet allemaal even goed voor je ogen. Oogirritatie of zelfs erger, ooginfectie komen daardoor nog weleens voor. Bij 123Optic ben je er van verzekerd dat je lenzen veilig zijn voor je ogen. 123Optic biedt alleen hoogwaardige contactlenzen en lenzenvloeistoffen aan. Ontdek het uitgebreide assortiment van 123Optic en bestel nu.

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...