01 73 07 07 30
  • BRAND - 30+30 promo

Regard

Regard

De lenzenvloeistof van Regard maakt reinigt je lenzen grondig. Hierdoor kun je onbezorgd je contactlenzen dragen. De lenzenvloeistof geeft je lenzen een extra laagje, waardoor vuil-, eiwit-, en vetaanslag zich niet kan hechten aan de lens. Zo geniet je elke dag van frisse lenzen en een scherp zicht.

Regard contactlensvloeistof

Regard vloeistof is altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Het is de eerste conserveermiddelvrije alles-in-één vloeistof op de markt. De vloeistof is dus ideaal voor dragers met gevoelige ogen.

Super hygiënisch

Bovendien biedt de vloeistof van Regard een hoog ontsmettingsniveau die veilig is voor je ogen. Regard is zelfs zo veilig dat je het zonder problemen direct in je oog kan aanbrengen. De opbouw van eiwit op je lens wordt voorkomen door een unieke formule. Door de anti-allergische middelen in de vloeistof worden je lenzen grondig schoongemaakt zonder je ogen te irriteren.

Regard lenzenvloeistof online bestellen

De vloeistof blijft tot 90 dagen na opening goed. De alles-in-één vloeistof van Regard kun je vinden op 123Optic. Wij bieden een voordeelpakket aan die extra voordelig is. Naast lenzenvloeistof bieden wij ook contactlenzen aan. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment.

Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...