MILANO Gris / Noir

MILANO Gris / Noir

De voordelige PG Milano leesbril corrigeert bijziendheid (myopie). De bril is geschikt om een stuk tekst van dichtbij te lezen, zoals een boek of tijdschrift. De goedkope bril is te bestellen in de sterktes +1 tot +4.
 

prix:
€9,90/boite
Livraison offerte à partir de 75,-€*
Economisez Jusqu'à 70%
 
Sphère(PWR)
Quantité
Sphère(PWR)
Quantité
Sphère(PWR)
Quantité
9,90 (TTC)
Description

PG Milano leesbril

De voordelige PG Milano leesbril helpt je met het lezen van een tekst. De bril corrigeert bijziendheid (myopie) en is daarom geschikt voor mensen die moeite hebben met het lezen van bijvoorbeeld een boek. Wanneer je een leesbril draagt voorkom je hoofdpijn of vermoeide ogen omdat je niet je ogen hoeft dicht te knijpen om beter te zien. De grijs met zwarte leesbril heeft een trendy design waardoor je deze gemakkelijk overal kunt dragen. De bril is te bestellen in de sterktes +1 tot +4.

PG Milano bestellen (grijs/zwart)

Bestel de PG Milano leesbril (grijs/zwart) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service! Met alle contactlenzen en brillen van topmerken, ben je er verzekerd van dat wij jouw favoriete producten snel & goedkoop kunnen leveren!
 
Spécifications
Type de verres :Standard
Avis Produit
Avis Produit:0rating0 reviewsVotre avis nous intéresse

Il n'y a pas encore d'avis! Soyez le premier!

 
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...