01 73 07 07 30
Aosept Plus HydraGlyde 6 mois

Aosept Plus HydraGlyde 6 mois 5x360ml

Retourner vers:Produits d'entretien

AOsept Plus HydraGlyde van Alcon (Ciba Vision) is een krachtige lenzenvloeistof die eiwitaanslag en ander vuil verwijdert van contactlenzen. Deze vloeistof is geschikt voor alle type contactlenzen. Bewaar je contactlenzen in deze vloeistof en je lenzen worden perfect schoon. Zeer geschikt voor lensdragers met gevoelige ogen. Met dit voordeelpakket heb je genoeg lenzenvloeistof voor 6 maanden! 

prix:
€59,00(€32,78 / litre)
Quantité:
Délai de livraison prévu:2 - 4 jour(s) ouvré(s)
Marques originales
Description

Grondige reiniging

AOsept Plus HydraGlyde is ontwikkeld met een unieke drievoudige reinigingsformule voor een krachtige en grondige reiniging van contactlenzen door het verwijderen van proteïnen. De lensvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen meer en langer vocht vasthouden voor langdurig comfort.  

De lenzenvloeistof van Alcon verwijdert eiwitaanslag van contactlenzen waardoor je elke dag weer geniet van een helder en uitstekend zicht met schone lenzen. De combinatie van de drievoudige reiniging en de HydraGlyde Moisture Matrix zorgt voor langdurige comfortabele en frisse ogen. De unieke contactlensvloeistof bevat geen conserveringsmiddelen en is zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen. 

Lenzen bewaren in lensvloeistof

Weeklenzen en maandlenzen dienen uitgedaan te worden voordat je gaat slapen. Zorg ervoor dat je je lenzen in een schone lenshouder bewaard en de lenzen in de lenzenvloeistof zitten. Bewaar je lenzen in een lenshouder met de vloeistof. Na een nacht zijn de lenzen perfect schoon en kun je ze direct indoen. 

Voordelen van AOsept Plus HydraGlyde

  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Geschikt voor gevoelige ogen
  • Vochtvasthoudend voor optimaal en langdurig draagcomfort
  • Reinigen, desinfecteren en neutraliseren
  • Krachtige reiniging

AOsept Plus HydraGlyde (6 maanden) bestellen

Bestel AOsept Plus HydraGlyde (6 maanden) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service! Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je er verzekerd van dat wij jouw favoriete lenzen snel & goedkoop kunnen leveren!

Spécifications
Fabricant :Alcon
Type de solution :Peroxide d\'hydrogène
Durée de conservation :6 Mois
Conservateur :Non
Solution pour :Lentilles souples, Lentilles rigides
Avis Clients
Avis Clients:0rating0 reviewsPoster une évaluation

Il n'y a pas encore d'observations

 
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...