01 73 07 07 30
Aosept Plus HydraGlyde 6 mois

Aosept Plus HydraGlyde 6 mois 5x360ml

Retourner vers:Produits d'entretien

AOsept Plus HydraGlyde is een krachtige lenzenvloeistof die eiwitaanslag en ander vuil verwijdert van contactlenzen. Bewaar contactlenzen in deze vloeistof en je lenzen zijn weer perfect schoon. Zeer geschikt voor lensdragers met gevoelige ogen. Met dit voordeelpakket heb je genoeg lenzenvloeistof voor 6 maanden.

prix:
€59,00(€32,78 / litre)
Quantité:
Délai de livraison prévu:2 - 4 jour(s) ouvré(s)
Marques originales
Description

Voordelen van AOsept Plus HydraGlyde

 

 

 

 

 • Zonder conserveringsmiddelen
 •  

   

   

   

  AOsept Plus HydraGlyde

  AOsept Plus HydraGlyde is ontwikkeld met een unieke drievoudige reinigings formule voor een krachtige en grondige reiniging van contactlenzen. De lensvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen meer en langer vocht vasthouden. Dit zorgt voor langdurig draagcomfort.

  Schone lenzen en comfortabele ogen

  AOsept Plus HydraGlyde verwijdert eiwitaanslag van contactlenzen. Hierdoor geniet je elke dag weer van een helder en uitstekend zicht met schone lenzen. De drievoudige reiniging en de HydraGlyde Moisture Matrix zorgen voor comfortabele en frisse ogen. De unieke contactlensvloeistof bevat geen conserveringsmiddelen en is perfect voor mensen met gevoelige ogen.

  Lenzen bewaren in lensvloeistof

  Weeklenzen en maandlenzen dienen uitgedaan te worden voordat je gaat slapen. Zorg ervoor dat je je lenzen in een schoon lenzenpotje bewaard en dat de lenzen helemaal zijn ondergedompeld in de lenzenvloeistof. Na een nacht zijn de lenzen perfect schoon en kun je ze direct in doen.

  AOsept Plus HydraGlyde online bestellen

  De krachtige AOsept Plus met HydraGlyde lenzenvloeistof kun je voordelig als voordeelpakket bestellen op 123Optic. Wij bieden een groot assortiment aan lenzen en lenzenvloeistof aan. Ontdek zelf hoe gemakkelijk en voordelig het bestellen van lenzen bij 123Optic is.

  • Geschikt voor gevoelige ogen
  • Vochtvasthoudend voor optimaal draagcomfort
  • Reinigt de lenzen grondig
  Spécifications
  Fabricant :Alcon
  Type de solution :Peroxide d\'hydrogène
  Durée de conservation :6 Mois
  Conservateur :Non
  Solution pour :Lentilles souples, Lentilles rigides
  Avis Clients
  Avis Clients:0rating0 reviewsPoster une évaluation

  Il n'y a pas encore d'observations

   
  Bienvenue sur 123Optic
  Choix du pays et langue
  Chargement...