Blink Intensive Tears

Blink Intensive Tears 20 x 0,40ml

55rating(9 Avis)

De Blink Intensive Tears (20x 0,40ml), beschermende oogdruppels met langdurige werking om een geïrriteerd gevoel en droge ogen te verminderen. De oogdruppels zitten in ampullen ingesloten, zodat u niet het hele flacon hoeft te openen zoals bij andere oogdruppels. De druppels zijn tevens geschikt voor dragers van contactlenzen.

prix:
€9,90(€1.125,00 / litre)
Quantité:
Livraison :2 - 4 jour(s) ouvré(s)
Marques Garanties CE
Livraison offerte à partir de 75,-€*
Description

Blink Intensive tears 20 x 0,40ml

Comfortdruppels die comfort bieden aan droge aan geïrriteerde ogen.

Blink Intensive Tears biedt een beschermende werking om droge en geïrriteerde ogen te verminderen. Droge ogen komen vaak voor bij blootstelling aan de zon en de wind. Blink Intensive tears brengt een verzachting bij elke knippering van de ogen.

De oogdruppels bieden een langdurige oplossing. De Blink Intensive tears beschermen het oog dankzij een vernieuwde formule die de hydratatie langer dan een uur op het oog houdt en hierdoor een langdurige verlichting geven. De druppels zorgen ook voor een helderder zicht en zijn te combineren met lenzen. Heeft u vaak last van geïrriteerde ogen, of een intensieve baan waarbij u veel tijd achter een computerscherm doorbrengt? Dan zijn de Blink Intensive Tears een goede oplossing om u oogproblemen op te lossen.

Blink Intensive tears bestellen

Snel en makkelijk te bestellen! Ook voor oogdruppels bestelt u op 123Optic. Voor de voordeligste prijs bestel u uw oogdruppels bij ons. Wij leveren ze voor u aan huis. Naast tabletten bieden wij ook een groot assortiment aan contactlenzen en lenzenvloeitsoffen. Bekijk snel ons assortiment!

Spécifications
Fabricant :AMO
Type de solution :Gouttes ophtalmiques
Conservateur :Oui
Avis Produit
Avis Produit:5rating9 reviewsVotre avis nous intéresse
4

Great quality, would recommend.

5

Deze oogdruppels zijn handig voor onderweg. Aan het einde van de dag heb ik vaak droge ogen maar dankzij deze oogdruppels niet meer.

5

Handige verpakking, echt een oplossing deze Blink Intensive Tears oodruppels. Naar mijn idee ook stukken goedkoper op 123Optic dan bij concurrenten.

4

Handig deze oogdruppels. Vooral voor stedentripjes, weekendjes weg of vakantie. Ik vind ze super.

4

Nice packaging, very useful

4

It doesn't matter what eye drops I try, I always get dry eyes after some while but since I tried these eye drops, my eyes feel way better and wetter for a longer time than with any other eye drops.

5

Deze gekregen tijdens een galafeestje van USC van lensbestel en slimme actie, want ik blijf het kopen voor droge omgevingen en op vakantie

5

Superhandig om er altijd bij de hand te hebben. Door de verpakking kan je deze oogdruppels gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld je make-up tasje!

5

Keer een proefmonster gehad, daarna blijven kopen, omdat ze meteen mijn droge en rode ogen verlichtten!

 
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...