01 73 07 07 30
Menicare Plus Paquet d'avantage

Menicare Plus Paquet d'avantage 3 x 250ml

Retourner vers:Produits d'entretien

het Menicare Plus voordeelpakket lenzenvloeistof van Menicon (3 x 250 ml) maakt je contactlenzen hygiënisch schoon en geeft je ogen de hele dag comfortabel zic. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing vaak nuttige tips voor lenzendragers.

prix:
€32,50(€42,67 / litre)
Quantité:
Délai de livraison prévu:3 - 7 jour(s) ouvré(s)
Marques originales
des prix compétitifs
Description

Menicare Plus voordeelpakket

De Menicare Plus lenzenvloeistof van Menicon is geschikt voor harde lenzen. Het is een all-in-one vloeistof die je contactlenzen hygiënisch schoon maken en je ogen een comfortable gevoel geven. Het voordeelpakket bestaat uit 3 flessen van 250ml. De Menicare Plus lenzenvloeistof is ontworpen voor harde contactlenzen. De lenzenvloeistof desinfecteert, reinigt en bewaart contactlenzen. De vloeistof spoelt alle bacteriën op de lens weg en is voorzien van de No Rub formule die binnen 5 minuten werkt.

Vraag raad

Voordat u nieuwe lensvloeistof, contactlenzen of oogdruppels bestelt, raden we je aan om contact op te nemen met uw opticien of andere oogspecialist. Hij of zij kan u raad geven over welke producten het beste bij uw ogen en lenzen en wensen passen. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen gevoelig zijn voor een bepaald bestandsdeel uit de lensvloeistof, irritatie of andere klachten veroorzaken. Heb je andere vragen? Stuur ons dan een chatberichtje of mail en je kunt ons uiteraard ook bellen

Bestel Menicare Plus lensvloeistof

Sla groots in en bestel met extra korting. Bestel nu extra voordelig het Menicare Plus voordeelpakket op 123Optic. 123Optic biedt voordelige contactlenzen en lenzenvloeistoffen aan.

De Menicare Plus 250ml is ook bekend als:

Menicare Plus alles-in-één vloeistof voor harde lenzen te gebruiken met Menicon Progent

Spécifications
Fabricant :Menicon
Type de solution :Solution tout-en-un
Solution pour :Lentilles rigides
Avis Clients
Avis Clients:0rating0 reviewsPoster une évaluation

Il n'y a pas encore d'observations

 
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...