01 73 07 07 30
Menicare Plus Paquet d'avantage

Menicare Plus Paquet d'avantage 3 x 250ml

Retourner vers:Produits d'entretien

Het Menicare Plus voordeelpakket lenzenvloeistof van Menicon (3 x 250 ml) maakt je contactlenzen hygiënisch schoon. Menicare Plus is geschikt voor het reinigen, bewaren en uitspoelen van harde lenzen. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing vaak nuttige tips voor lenzendragers. 

prix:
€32,50(€42,67 / litre)
Quantité:
Délai de livraison prévu:3 - 7 jour(s) ouvré(s)
Marques originales
des prix compétitifs
Description

Menicare Plus voordeelpakket

De Menicare Plus all-in-one vloeistof is geschikt voor alle harde lenzen. Het voordeelpakket bestaat uit 3 flessen van 250ml. De Menicare Plus lenzenvloeistof is ontworpen om harde contactlenzen te reinigen, bewaren en uit te spoelen. De vloeistof spoelt alle bacteriën die op de lens zitten weg en is voorzien van een No Rub formule die binnen 5 minuten werkt. 

Menicare Plus alles-in-één vloeistof voor harde lenzen te gebruiken met Menicon Progent.

Advies van opticien

Voordat je een nieuwe lenzenvloeistof bestelt, raden we je aan om contact op te nemen met je opticien of oogspecialist. De opticien of oogspecialist kan je raad geven over welke producten het beste bij je ogen en lenzen passen. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen gevoelig zijn, irritatie of andere klachten veroorzaken. 

Menicare Plus voordeelpakket bestellen

Bestel het Menicare Plus voordeelpakket (3x250ml) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service! Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je er verzekerd van dat wij jouw favoriete lenzen snel & goedkoop kunnen leveren!

Spécifications
Fabricant :Menicon
Type de solution :Solution tout-en-un
Solution pour :Lentilles rigides
Avis Clients
Avis Clients:0rating0 reviewsPoster une évaluation

Il n'y a pas encore d'observations

 
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...