01 73 07 07 30
Renu MPS Sensitive Eyes

Renu MPS Sensitive Eyes 360ml

Retourner vers:Produits d'entretien

Renu Multi Purpose Sensitive Eyes (360ml) is een alles-in-één lenzenvloeistof van Bausch & Lomb. De vloeistof reinigt je zachte lenzen grondig, maar is mild voor je ogen. Dit maakt de vloeistof uiterst geschikt voor lensdragers met gevoelige en snel geïrriteerde ogen.

prix:
€9,50(€25,00 / litre)
Quantité:
Délai de livraison prévu:2 - 5 jour(s) ouvré(s)
Marques originales
Livraison offerte à partir de €99.00
NOUVEAU: Le pack avantage | Renu MPS Sensitive Eyes
Description

Milde verzorging

De Renu MPS Sensitive Eyes lenzenvloeistof biedt ultiem draagcomfort doordat de lenzen grondig en hygiënisch schoon worden gemaakt. De vloeistof verwijdert alle proteïne aanslag van de lenzen. Echter wordt gebruik gemaakt van een milde formule, wat heel fijn is voor gevoelige ogen. Met de alles-in-één lenzenvloeistof blijven je ogen de hele dag gehydrateerd en vochtig tot wel maximaal 30 dagen.

Reisverpakking

Ga je binnenkort op reis? De ReNu MPS Sensitive Eyes is ook leverbaar in een handige reisverpakking, Flight Pack.

Raadpleeg contactlensspecialist

Wij raden je aan je oogspecialist te raadplegen voordat je wisselt van lenzenvloeistof. Elk oog is anders en heeft andere behoeften. De ene ideale vloeistof is dus niet de ideale vloeistof voor de ander. Lees ook altijd de gebruiksaanwijzing van de vloeistof. Hier staan altijd belangrijke aanwijzingen in.

ReNu MPS Sensitive Eyes online bestellen

De lensvloeistof ReNu bestel je online op 123Optic. Andere producten van de bekende fabrikant Bausch & Lomb vind je ook op de webshop. Contactlenzen en vloeistoffen vind je voordelig op 123Optic.

Spécifications
Fabricant :Bausch & Lomb
Avis Clients
Avis Clients:0rating0 reviewsPoster une évaluation

Il n'y a pas encore d'observations

 
Bienvenue sur 123Optic
Choix du pays et langue
Chargement...