Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Spedizione affidabile e veloce
Free delivery Spedizione gratuita da €!!!99
Customer Service Assistenza Clienti: 0422 1741933
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Spedizione affidabile e veloce
Free delivery Spedizione gratuita da €!!!99
Customer Service Assistenza Clienti: 0422 1741933

Biofinity Toric Multifocal6 lenzen

Biofinity® Toric Multifocal (6 lenzen) van CooperVision combineert prestaties van de vertrouwde technologie van de Biofinity Toric, de meest voorgeschreven torische lens, met de Biofinity multifocale lens. Dat zorgt voor optimaal comfort, een betere prestatie, duidelijke zichtbaarheid en een stabiele vorm.

Altre versioni disponibili:
134,90 €
SKU
P000000544

Dettagli

Biofinity Toric Multifocal (6 lenzen)

Biofinity Toric Multifocal combineert twee technologieën en zijn ontwikkeld voor lensdragers met presbyopie. De contactlens heeft enerzijds hetzelfde torische design als de meeste voorgeschreven torische lenzen op de markt, en anderzijds biedt de lens in meerdere zones correctie voor uitzonderlijk zicht.

Balanced Progressive™-technologie

Dankzij de Balanced Progressive™-technologie is de lens zo ontworpen dat het zicht wordt gecorrigeerd in meerdere zones. Hierdoor kun je op alle afstanden scherp zien. De Balanced Progressive®-technologie zorgt voor een opmerkelijke zichtprestatie op alle afstanden en is speciaal ontwikkeld voor patiënten met presbyopie.

Aquaform®-technologie

De Aquaform®-technologie zorgt voor hydrofiele lenzen die water in de lens vasthouden. Dat is een goede manier om uitdroging tegen te gaan. Dankzij de combinatie van een lage modulus en hoge zuurstofdoorlatendheid is er een ultiem draagcomfort. Hierdoor heb je goed ademende ogen.

Biofinity Toric Multifocal (6 lenzen) bestellen

Bestel Biofinity Toric Multifocal (6 lenzen) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123Optic.com Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen snel en goedkoop kunnen leveren!

Maggiori Informazioni

Maggiori Informazioni
Imballaggio:6 Lenti
Protezione UV:No
Contenuto di acqua:48,00 %
Permeabilità all'ossigeno:128,00
Materiale:Comfilcon A
Produttore:CooperVision
Marca:Biofinity
Tipo di Lenti:Toriche, Multifocali
Tempo da Indossare:Lenti Mensili
Silicon Hydrogel?:Silicone Hydrogel

Recensioni

Scrivi la tua recensione >

Domande