• BRAND - Daily

Acuvue

Acuvue

Acuvue wordt geproduceerd door één van de grootste contactlensproducenten Johnson & Johnson. Johnson & Johnson is voortdurend bezig met het ontwikkelen van de beste lenzen gemaakt van de beste materialen en nieuwste technologieën om het leven van de consument zo comfortabel mogelijk te maken. De lenzen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en bieden optimaal draagcomfort.

De lenzen van Acuvue zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal dat meer zuurstof doorlaat naar het oog en comfortabel op het oog zit. De zachte lenzen zijn een uitstekend alternatief voor een bril.

Acuvue lenzen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van innovatieve technologieën. Zo zijn de lenzen voorzien van Hydraclear technologie om droge en geïrriteerde ogen te voorkomen. Het silicone hydrogel materiaal biedt hoge hydratatie en ultiem draaggemak. Het helpt je ogen gehydrateerd te houden, zelfs in droge omgevingen. Bovendien bevatten sommige lenzen een UV-filter dat je ogen beschermt tegen stralingen van de zon.

Soorten Acuvue lenzen

Voor iedereen produceert Johnson & Johnson een passende contactlens. Het assortiment van Acuvue bestaat uit daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische contactlenzen en multifocale lenzen. De contactlenzen zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar voor bijziendheid en verziendheid. De contactlenzen zijn ook geschikt voor mensen die last hebben van astigmatisme.

Acuvue merken

Fabrikant Johnson & Johnson is al vele jaren een bekende lensproducent. Door de vele verbeteringen die de lenzen door de jaren hebben gemaakt zijn ze van zeer hoge kwaliteit. Enkele Acuvue merken zijn de 1-Day Acuvue Moist, Acuvue Oasys, Acuvue TruEye en Acuvue Vita. Met Acuvue lenzen ben je de hele dag verzekerd van een uitstekend zicht en gehydrateerde ogen.

Goedkope Acuvue lenzen kopen

Acuvue lenzen passen bij elke activiteit en elke levensstijl. De contactlenzen bieden optimaal comfort en uitstekend zicht . Op onze website vind je een ruim aanbod aan goedkope Acuvue lenzen. Bestel bij 123Optic voor de beste oogzorg en service tegen de beste prijs en ze worden bij je thuis geleverd.

Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...