910 956 600
  • BRAND - 30+30 promo

Acuvue

Acuvue
Johnson & Johnson is één van de grootste contactlensproducenten en Acuvue wordt door hen geproduceerd. De lenzen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en bieden optimaal draagcomfort. Acuvue heeft in haar assortiment: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische contactlenzen en multifocale lenzen.

Extra dun

De lenzen van Acuvue zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal dat zuurstof doorlaat en comfortabel op het oog zit. De zachte contactlenzen zijn een uitstekend alternatief voor een bril. Acuvue lenzen zijn van goede kwaliteit, voordelig en de juiste keuze.

Hydraclear technologie

Acuvue lenzen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van innovatieve technologieën. Zo zijn de lenzen voorzien van Hydraclear technologie die geïrriteerde ogen voorkomt. De Acuvue Oasys is voorzien van extra dunne siliconen hydrogel lens met een hoge hydratie en biedt hoog comfort. Het helpt je ogen gehydrateerd te houden, zelfs in droge omgevingen. Bovendien bevatten de Acuvue Oasys lenzen met Hydraclear technologie een UV-filter die je ogen beschermt tegen stralingen van de zon.

Passende contactlenzen

Voor iedereen produceert Johnson & Johnson een passende contactlens. De contactlenzen zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar voor bijziendheid en verziendheid. Ook geschikt voor mensen die last hebben van astigmatisme.

Acuvue lenzen bestellen

Acuvue lenzen passen bij elke activiteit en elke levensstijl. De lenzen bieden optimaal comfort en uitstekend zicht. Je profiteert al van een voordelige prijs door het online bestellen van de Acuvue lenzen op 123Optic.
Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...