910 956 600
  • BRAND - 30+30 promo

Air Optix

Air Optix
Fabrikant Alcon maakt voor Air Optix contactlenzen waar tot 5 keer meer zuurstof doorheen komt. Niet voor niets horen deze lenzen tot een van de bestverkochte contactlenzen wereldwijd. Air Optix zijn zachte Silicone Hydrogel lenzen en verkrijgbaar in torische lenzen of kleurlenzen. De lenzen van Air Optix zijn ook voor wie last heeft van astigmatisme. De contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak.

Beste materiaal

De contactlenzen laten tot 5 keer meer zuurstof dan gewone contactlenzen door en hebben een perfecte vochtbalans. Air Optix lenzen onderscheiden zich ook door het hoge zuurstofdoorlaatbare materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Dit materiaal houdt tevens vocht vast, waardoor de lenzen gehydrateerd en fris blijven voor een hoog draagcomfort. Zelfs in stoffige ruimtes of ruimtes met airco, blijven je ogen gezond. Dit zorgt ervoor dat Air Optix behoort tot de bestverkochte contactlenzen.

Nieuwste technologie

Air Optix lenzen zijn voorzien van de TriComfort technologie en houdt de hele dag vocht vast. Daarnaast bieden de lenzen weerstand tegen eiwitaanslag, zo hebben vet en eiwitten geen kans om zich te hechten op de lens.

Air Optix kleurlenzen

Naast reguliere lenzen, produceert Air Optix ook kleurlenzen. Kleurlenzen bieden hetzelfde hoge draagcomfort als reguliere lenzen, maar kunnen je oogkleur veranderen naar iedere kleur die je wenst. De Air Optix Colors zijn beschikbaar in 9 verschillende kleuren en kunnen zowel met als zonder sterkte besteld worden. Beschikbare sterktes zijn er van -8.00 tot +6.00.

Air Optix contactlenzen bestellen

Ervaar de kwaliteiten van Air Optix. De contactlenzen van Air Optix bieden ultiem draagcomfort. Verkrijgbaar in 3-pack en 6-pack. Kleurlenzen verkrijgbaar per 2 stuks.
Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...