• BRAND - Daily

Avaira

Avaira

Avaira lenzen zijn maandlenzen geproduceerd door CooperVision. De lenzen zijn comfortabel om te dragen dankzij het silicone hydrogel materiaal. Dit zorgt ervoor dat je ogen de hele dag vochtig blijven en comfortabel aanvoelen. De Avaira lenzen onderscheiden zich van de concurrent door hun unieke Aquaform technologie, die een constante stroom van zuurstof naar de ogen doorlaat. De combinatie van deze twee elementen maakt Avaira maandlenzen een lens van hoge kwaliteit.

Uit onderzoek blijkt dat een meerderheid van de Avaira contactlenzendragers ze meer dan 14 uur per dag draagt. De lens biedt een langdurig optimaal draaggemak, elke dag weer.

De vervanger van de Avaira lens is de Avaira Vitality. Deze lens is nog beter dan haar voorganger. Naast de positieve kenmerken die de Avaira lens al had, heeft deze lens een nog hoger watergehalte. Dat maakt dat deze lens nog fijner aanvoelt en de ogen nog vochtiger blijven. Hierdoor voelen de ogen na een dag nog steeds fris en gezond aan.

Soorten Avaira lenzen

Avaira heeft drie typen lenzen: Avaira, Avaira Vitality, Avaira Vitality Toric en Avaira Toric. Naast sferische lenzen voor bijziendheid en verziendheid zijn de lenzen ook uiterst geschikt voor mensen met astigmatisme. De torische lenzen zijn verkrijgbaar in een extra sterkte en bieden extra comfort. Op deze manier behoud je het beste zicht en gezondheid van je ogen. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze de hele dag stabiel op je oog liggen.

Een ander voordeel is dat de lenzen van Avaira schadelijke UV-stralen van de zon naar de ogen blokkeert. Wel 90% van de UVA straling en 99% van de UVB straling worden tegengehouden. Zo ben je dagelijks beschermd tegen de schadelijke UV-straling.

Goedkope Avaira lenzen kopen

Bestel je Avaira lenzen gemakkelijk online. Bij 123Optic kun je flink besparen op lenzen van Avaira. Voor goedkope Avaira lenzen ben je hier aan het juiste adres.

Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...