910 956 600
  • BRAND - 30+30 promo

Biofinity

Biofinity
Biofinity contactlenzen van fabrikant CooperVision zijn gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en hebben een zeer comfortabel draagcomfort. De lenzen zijn van Silicone Hydrogel materiaal, waardoor de lenzen veel zuurstof doorlaten. De lenzen dienen iedere maand vervangen te worden om het beste zicht en de gezondheid van je ogen te behouden. Zo kun je ongestoord je Biofinity lenzen blijven dragen.

Torische lenzen

De contactlenzen van Biofinity zijn ook geschikt voor lensdragers met astigmatisme. Kies dan voor de torische lens. De torische contactlenzen van Biofinity bieden hygiëne en draagcomfort voor mensen met astigmatisme of een cilindrische afwijking. Het speciale ontwerp zorgt ervoor dat de lens gedurende de hele dag stabiel blijft zitten. Biofinity contactlenzen van fabrikant CooperVision zijn gemaakt van het beste materiaal en zeer comfortabel draagcomfort. De lenzen zijn van Silicone Hydrogel materiaal, waardoor de lenzen veel zuurstof doorlaten. De lenzen dienen iedere maand vervangen te worden om het beste zicht en de gezondheid van je oog te behouden. Zo kun je ongestoord je Biofinity maandlenzen blijven dragen.

Optimaal draagcomfort met Biofinity contactlenzen

De Biofinity lenzen staan bekend om de hoge kwaliteit. De maandlenzen zijn voorzien van een bovengemiddeld watergehalte, waardoor je ogen dus gehydrateerd blijven. Verdroging wordt beperkt en je kunt de lenzen ongestoord de hele dag dragen. Ze zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar. Ook zijn ze geschikt voor lensdragers met astigmatisme. Dankzij het ontwerp van de lens, blijft de lens de hele dag stabiel op je oog zitten. Ze voldoen tijdens dagelijkse activiteiten en in allerlei omgevingen.

Speciaal lens ontwerp

De lens is zo ontworpen dat je ze 30 dagen onafgebroken kunt dragen. Je kunt de lenzen dag en nacht in houden en tegelijkertijd een optimaal draagcomfort ervaren. De lenzen zijn zodanig ontworpen dat het niet leidt tot irritaties of infecties. De contactlens zit zo comfortabel, dat je nauwelijks door hebt dat je ze draagt.

Biofinity contactlenzen bestellen

Bestel je Biofinity lenzen gemakkelijk online op 123Optic. Doordat er meerdere lenzen in een pak zitten, profiteer je van extra voordeel. Op 123Optic ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Het onderstaande filmpje legt uit waarom je voor Biofinity contactlenzen zou moeten kiezen.

Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...