910 956 600
  • BRAND - 30+30 promo

Dailies

Dailies
De daglenzen van Dailies (Alcon) bieden het beste zicht en uiterste comfort voor jouw ogen. Het is momenteel het populairste contactlenzen merk van Europa. Dailies biedt een hoge kwaliteit lenzen tegen een goede prijs. De daglenzen zorgen elke dag voor perfect zicht in combinatie met optimaal draagcomfort. Alle Dailies lenzen zijn voorzien van een blink-vochttechnologie, waardoor je ogen fris en gehydrateerd aanvoelen. Hierdoor heb je dus een hele dag vochtige ogen.

Beste keus voor je ogen

Volgens het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap zijn daglenzen de beste keus voor je ogen. Door elke dag van lens te wisselen hebben vuil en eiwitten geen kans zich te hechten aan je oog. Je begint elke dag met een schone, steriele lens. In landen waar veel waarde wordt gehecht aan hygiëne, is het aantal lensdragers dat daglenzen draagt 50%!

Een aantal voordelen van Dailies lenzen:

  • Begin iedere dag met schone en steriele lenzen
  • Schoonmaken is niet nodig en je hoeft geen lenzenvloeistof aan te schaffen
  • De prijzen van daglenzen zijn betaalbaar en zijn dus gemakkelijk en goedkoop verkrijgbaar
  • Kleine kans op oogirritaties. Daglenzen zijn de veiligste manier van contactlenzen dragen
  • Dankzij de blink-vochttechnologie heb je elke dag frisse en gehydrateerde ogen
  • Je kunt Dailies lenzen gemakkelijk afwisselen met een bril
 

Dailies lenzen

De Dailies lenzen van Alcon bieden een betaalbare en vooral comfortabele manier van lenzen dragen. De lenzen zijn beschikbaar in vele sterktes. Naast torische daglenzen, heeft Dailies ook multifocale lenzen. Met multifocale lenzen corrigeer je je ouderdomsverziendheid. Het is een gemakkelijke en bovendien comfortabele manier van lenzen dragen waarbij je je ogen corrigeert.

Dailies lenzen bestellen

Ervaar het gemak van Dailies lenzen. Niet alleen zijn ze comfortabel en gemakkelijk aan te brengen, het is ook de meest hygiënische manier van lenzen dragen. Welke Dailies lenzen het beste bij jou passen kun je het beste overleggen met je opticien of oogspecialist. Hieronder zie je een korte video van de Dailies Total 1:
Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...