910 956 600
  • BRAND - 30+30 promo

Proclear

Proclear
De contactlenzen van Proclear bieden ultiem zacht comfort en het beste zicht voor jouw ogen. De lenzen zijn verkrijgbaar in daglenzen, maandlenzen, torische en multifocale contactlenzen. De contactlenzen van Proclear zijn gemaakt van een innovatief materiaal waardoor ze de hele dag comfort bieden.

Oplossing voor droge ogen

Proclear contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor wie last heeft van droge ogen. De PC Technology zorgt ervoor dat moleculen vocht aantrekken en zich ermee omhullen. Zo blijven de Proclear contactlenzen gehydrateerd tot wel 12 uur lang. De lenzen van Proclear zijn de enige contactlenzen die van de Amerikaanse FDA mogen claimen dat ze meer draagcomfort bieden aan contactlenzendragers die last hebben van droge ogen.

Een passende lens voor bijna iedereen

De Proclear lenzen bieden continue gehydrateerde lenzen. Ook voor wie last heeft van astigmatisme, bijziendheid, verziendheid en meer. Je hebt ook de keuze uit verschillende vervanging regelmaat: van dagelijks tot maandelijks.

Voordelen van Proclear contactlenzen

De contactlenzen van Proclear hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere lenzen en fabrikanten. Een aantal specificaties op een rij:
  •  Comfortabel draagcomfort tot wel 12 uur per dag
  • Speciaal ontworpen voor droge ogen
  •  Voorzien van PC Technology
  •  Continue gehydrateerde ogen

Proclear contactlenzen bestellen

Heb jij last van droge ogen? Ervaar dan nu zelf Proclear contactlenzen. De lenzen bieden bieden tot wel 12 uur per dag vochtige ogen. Gemakkelijk online te bestellen voor een betaalbare prijs op 123Optic.
Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...