• BRAND - Daily

Proclear

Proclear

De contactlenzen van Proclear bieden ultiem zacht comfort en het beste zicht voor je ogen. De lenzen zijn gemaakt van innovatief materiaal waardoor ze de hele dag draagcomfort bieden. Kwaliteit, optimaal draagcomfort en uitstekende bevochtiging van ogen zijn enkele eigenschappen van Proclear lenzen.

Proclear contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor wie snel last heeft van droge ogen. De PC Technologie zorgt ervoor dat moleculen vocht aantrekken en zich ermee omhullen. Deze unieke technologie maakt gebruik van een materiaal dat stofjes namaakt die van nature voorkomen in het menselijk lichaam. De moleculen van de technologie trekken water aan waardoor de lenzen vochtig blijven en je verzekerd bent van gehydrateerde ogen. Zo blijven de Proclear lenzen gehydrateerd tot wel 12 uur lang.

Voordelen van Proclear contactlenzen

  • Comfortabel draagcomfort tot wel 12 uur per dag
  • Speciaal ontwikkeld voor droge ogen
  • Voorzien van PC Technology
  • Continu gehydrateerde ogen

Soorten Proclear lenzen

Proclear lenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen, maandlenzen, torische en multifocale contactlenzen. Ook voor wie last heeft van astigmatisme, bijziendheid, verziendheid en meer. Er is keuze uit verschillende vervanging regelmaat: van dagelijks tot maandelijks. De Proclear lenzen bieden continu gehydrateerde lenzen. Zo is er een passende lens voor bijna iedereen.

Goedkope Proclear lenzen bestellen

Ervaar nu zelf de Proclear contactlenzen voor optimale hydratatie, comfort en zicht. Bij 123Optic kun je flink besparen op lenzen van Proclear. Voor goedkope Proclear lenzen ben je op onze website aan het juiste adres. Bestel bij 123Optic voor de beste oogzorg en service tegen de beste prijs en ze worden thuis geleverd.

Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...