910 956 600
  • BRAND - 30+30 promo

PureVision

PureVision
De PureVision lenzen zijn van contactlens producent Bausch & Lomb. De lenzen staan bekend als comfortabele lenzen van hoge kwaliteit. De lenzen zijn verkrijgbaar voor mensen met bijziendheid en verziendheid. Alle PureVision maandlenzen bevatten het unieke AerGel die er voor zorgt dat je ogen gehydrateerd, fris en gezond blijven staan bekend als kwalitatief en comfortabele lenzen.

Voor iedereen een bijpassende lens

De contactlenzen van PureVision zijn verkrijgbaar in een brede range en als torische en multifocale maandlenzen. De siliconen hydrogel lenzen hebben een hoog zuurstofdoorlatendheid, waardoor je minder snel last hebt van droge ogen. Doordat zuurstof zich vrij onder de lens kan bewegen, kunnen vuil en eiwitten zich niet hechten aan de lens.

Lenzen schoonmaken

Maandlenzen dienen iedere maand vervangen te worden. Voor het slapen doe je ze uit en reinig je ze met een bijpassende lenzenvloeistof zodat je de volgende dag weer kan genieten van schone, gereinigde lenzen.

PureVision contactlenzen bestellen

Wil jij PureVision lenzen graag proberen? Bestel ze dan gemakkelijk online op 123Optic. 123Optic biedt een hoge prijs-kwaliteit verhouding en is één van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof.
Bienvenido a 123Optic
Elige tu pais e idioma
Cargando...