Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

Biofinity

Biofinity contactlenzen van fabrikant CooperVision zijn gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en hebben een zeer hoog draagcomfort. De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal, waardoor ze veel zuurstof doorlaten. Lees meer...
Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren
 1. Biofinity (6 lenzen)

  Biofinity (6 lenzen)

  SferischMaandlenzen6 Lenzen
  € 29,90
 2. Biofinity (3 lenzen)

  Biofinity (3 lenzen)

  SferischMaandlenzen3 Lenzen
  € 15,90
 3. Biofinity Toric (6 lenzen)

  Biofinity Toric (6 lenzen)

  TorischMaandlenzen6 Lenzen
  € 45,90
 4. Biofinity Toric (3 lenzen)

  Biofinity Toric (3 lenzen)

  TorischMaandlenzen3 Lenzen
  € 23,90
 5. Biofinity Multifocal (6 lenzen)

  Biofinity Multifocal (6 lenzen)

  MultifocaalMaandlenzen6 Lenzen
  € 56,90
 6. Biofinity Multifocal (3 lenzen)

  Biofinity Multifocal (3 lenzen)

  MultifocaalMaandlenzen3 Lenzen
  € 28,90
 7. Biofinity XR (6 lenzen)

  Biofinity XR (6 lenzen)

  SferischMaandlenzen6 Lenzen
  € 37,90
 8. Biofinity XR Toric (6 lenzen)

  Biofinity XR Toric (6 lenzen)

  TorischMaandlenzen6 Lenzen
  € 97,90
 9. Biofinity Energys (6 lenzen)

  Biofinity Energys (6 lenzen)

  SferischMaandlenzen6 Lenzen
  € 37,90

Biofinity

Biofinity contactlenzen van fabrikant CooperVision zijn gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en bieden een zeer comfortabel draagcomfort. De lenzen zijn van silicone hydrogel materiaal, waardoor de lenzen veel zuurstof doorlaten naar de ogen. De lenzen dienen elke maand vervangen te worden om het beste zicht en de gezondheid van uw ogen te behouden. Zo kan u ongestoord Biofinity lenzen blijven dragen.

De Biofinity lenzen staan bekend om de hoge kwaliteit. De maandlenzen zijn voorzien van een bovengemiddeld watergehalte dankzij de exclusieve Aquaform technologie, waardoor uw ogen gehydrateerd blijven. Dankzij het ontwerp van de lens blijft de lens de hele dag stabiel op uw oog zitten voor uitstekend zicht. De lens is zo ontworpen dat u ze 30 dagen onafgebroken kunt dragen.

Dag in, dag uit krijgen we te maken met veel verschillende omgevingen en prikkels. Droge omgevingen zoals ruimtes op werk of met airconditioning. Het is belangrijk dat uw ogen goed verzorgd worden om droge ogen en irritaties te voorkomen. De lenzen van Biofinity kan u een maand lang dragen en dient u na het dragen te reinigen met lenzenvloeistof. Zo hoeft u uw geen zorgen te maken over het vervangen van uw lenzen. Biofinity lenzen zorgen voor een optimale gezondheid van uw ogen.

De geschiedenis van Biofinity

In 2007 introduceerde CooperVision de eerste Biofinity lens. Deze lenzen zijn ontwikkeld met silicone hydrogel materiaal. In 2009 werd de Biofinity torische lens voor astigmatisme op de markt gebracht. In 2011 kwam de multifocale maandlens uit. In 2013 werd de Biofinity XR geïntroduceerd. CooperVision is continu aan het innoveren om de beste lenzen op de markt te brengen

Soorten Biofinity lenzen

Het aanbod van Biofinity bestaat uit sferische maandlenzen, torische maandlenzen en multifocale lenzen. De contactlenzen zijn geschikt voor lensdragers met astigmatisme en presbyopie. De lenzen corrigeren de oogafwijking en bieden hygiëne en draagcomfort. Bovendien zorgt het speciale ontwerp ervoor dat de lens gedurende de hele dag stabiel blijft zitten.

Biofinity merken

Bionifity heeft een aantal productlijnen waaronder de Biofinity, Biofinity Toric, Biofinity Multifocal en Biofinity XR. De lenzen van Biofinity zijn voorzien van de beste materialen en de nieuwste technologieën zijn toegepast.

Goedkope Biofinity lenzen kopen

U bestelt Biofinity lenzen gemakkelijk online. Bij 123Optic kan u flink besparen op lenzen van Biofinity. Voor goedkope Biofinity lenzen bent u hier aan het juiste adres.

Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren